nyhetssaker
Kolbotn Fotball Kvinner inviterer alle jenter og gutter født 2008-2010 til å bli med på høstens Telenor Xtra. Dette er et aktivitetstilbud i SFO-tiden som avholdes nært opp til skoledagens slutt. Vi har fokus på aktivitet, glede og samhold, men også på spillerutvikling
Kolbotn Fotball Kvinner inviterer alle jenter og gutter født 2008-2010 til å bli med på høstens Telenor Xtra. Dette er et aktivitetstilbud i SFO-tiden som avholdes nært opp til skoledagens slutt. Vi har fokus på aktivitet, glede og samhold, men også på spillerutvikling..
Mandag 24/8 starter vi igjen opp med Fotballfritidsordning for jenter og gutter fra 2008-årgangen.
Høsten nærmer seg med stormskritt og det betyr ny oppstart av storsuksessen FotballXtra. Nytt fra høsten av er at tilbudet er utvidet til alle ukedager, også torsdager. Det haster med påmeldingen, begrensede plasser!
Kolbotn TINE Fotballskoler arrangeres av Kolbotn IL Fotball Herrer og Kvinner i fellesskap. Uke 26 (23.-27. juni) og 33 (11.-15. august).
Nesten 150 jenter var samlet til fotballfest på Sofiemyr kunstgress søndag formiddag. For tredje året på rad arrangerte Kolbotns Toppserielag jentedag for de yngste fotballjentene i klubben.
Snart er det klart for vårens Fotballxtra for gutter og jenter. Det gjelder å forte seg med påmeldingen. I 2013 ble det raskt ventelister for å komme med. Årets FotballXtra byr på flere nyheter. Dette blir gøy!
Kolbotn Fotball kvinner har en egen butikk i forbindelse med Legea Kolbotn cup, og butikkansvarlig Pål Wirak kan lokke med fristende tilbud.
Forberedelsene har vart i flere måneder og til helgen braker det løs. Det er klart for Legea Kolbotn cup i Vallhall.
Trenerne for alle 300 fotballspillende Kolbotnjenter må gjennom litt av hvert for tiden. Med fokus på koordinasjon, hurtighet, pasning og mottak, måtte trenerne denne gangen selv til pers i treningstøy for åpent kamera på sidelinjen. Se filmsnutten her.
Kolbotn Fotball har en av landets største grupper for jenter. Vi har over 250 aktive jenter i alderen fra 6 år til vårt flaggskip og stolthet A-laget i Toppserien! Vi setter nå i gang med fotballag for jenter født i 2007.