nyhetssaker

Stor fotballglede på Sofiemyr

Nesten 150 jenter var samlet til fotballfest på Sofiemyr kunstgress søndag formiddag. For tredje året på rad arrangerte Kolbotns Toppserielag jentedag for de yngste fotballjentene i klubben.

Musikk, god stemning, boller, saft og ikke minst masse fotball var oppskriften som Toppserielaget benyttet seg av da de arrangerte jentedag for de yngre jentelagene i Kolbotn søndag formiddag.

Arrangementet er ett av flere virkemidler klubben tar i bruk for at alle skal føle seg som en viktig del av den store Kolbotnfamilien.

Se massevis av bilder fra jentedagen her!

- Dette er virkelig gøy, sier Sportslig leder Hege Jørgensen. Her møtes både barn og vokse og alle ser ut til å kose seg glugg.

- Vi synes jentedagen rett og slett er en veldig fin måte å feire oss selv på. Vi er over 300 jenter som spiller fotball i klubben vår, noe vi er utrolig stolte av. I tillegg er vi så heldige å ha et Toppserielag. Det betyr at vi har fotballspillere i verdensklasse i umiddelbar nærhet. Det gir oss unike muligheter få andre klubber har. På jentedagen får alle jentene mulighet til å bli enda bedre kjent med hverandre. Det er stor stas både for de unge jentene våre som få møte sine idoler, men også for Toppseriespillerne selv. Jeg synes i tillegg det ser ut til at alle foreldre også setter pris på dette tiltaket, avslutter Jørgensen.