Nyhetssaker
Kolbotn Fotball Kvinner inviterer alle jenter og gutter født 2008-2010 til å bli med på høstens Telenor Xtra. Dette er et aktivitetstilbud i SFO-tiden som avholdes nært opp til skoledagens slutt. Vi har fokus på aktivitet, glede og samhold, men også på spillerutvikling..
Mandag 24/8 starter vi igjen opp med Fotballfritidsordning for jenter og gutter fra 2008-årgangen.
Høsten nærmer seg med stormskritt og det betyr ny oppstart av storsuksessen FotballXtra. Nytt fra høsten av er at tilbudet er utvidet til alle ukedager, også torsdager. Det haster med påmeldingen, begrensede plasser!
Kolbotn TINE Fotballskoler arrangeres av Kolbotn IL Fotball Herrer og Kvinner i fellesskap. Uke 26 (23.-27. juni) og 33 (11.-15. august).
Nesten 150 jenter var samlet til fotballfest på Sofiemyr kunstgress søndag formiddag. For tredje året på rad arrangerte Kolbotns Toppserielag jentedag for de yngste fotballjentene i klubben.
Snart er det klart for vårens Fotballxtra for gutter og jenter. Det gjelder å forte seg med påmeldingen. I 2013 ble det raskt ventelister for å komme med. Årets FotballXtra byr på flere nyheter. Dette blir gøy!
Kolbotn Fotball kvinner har en egen butikk i forbindelse med Legea Kolbotn cup, og butikkansvarlig Pål Wirak kan lokke med fristende tilbud.
Forberedelsene har vart i flere måneder og til helgen braker det løs. Det er klart for Legea Kolbotn cup i Vallhall.
Trenerne for alle 300 fotballspillende Kolbotnjenter må gjennom litt av hvert for tiden. Med fokus på koordinasjon, hurtighet, pasning og mottak, måtte trenerne denne gangen selv til pers i treningstøy for åpent kamera på sidelinjen. Se filmsnutten her.
Kolbotn Fotball har en av landets største grupper for jenter. Vi har over 250 aktive jenter i alderen fra 6 år til vårt flaggskip og stolthet A-laget i Toppserien! Vi setter nå i gang med fotballag for jenter født i 2007.
Fotballxtra har blitt en stor suksess, og over 50 barn har møttes rett etter skoletid fire dager i uken for å spille fotball. Tilbudet fortsetter til høsten med oppstart mandag 19. august.
FotballXtra har blitt tatt godt imot, og over 100 barn har til sammen møttes rett etter skoletid fire dager i uken for å spille fotball. Det er nå klart at tilbudet fortsetter til høsten!
Tine Fotballskoler arrangeres av Kolbotn IL Fotball Herrer og Fotball Kvinner i fellesskap. Deltagere kan melde seg på en uke eller gjerne begge uker - første uke etter skoleslutt (24. - 28.06) eller siste uke før skolestart (05. - 09.08.). Vi legger opp til trening, moro og noen overraskelser i Sofiemyr Idrettspark. Meld deg på!
Lørdag 25. mai stilte vi med to lag fra Kolbotntigrene på en minicup på Ski kunstgress. Dette var de første kampene for flere av de nye jentene på laget - og vi var heldige med både vær og bane.
Lørdag 20. April var det duket for jentenes første cup. Vi hadde meldt på 3 lag til Bendit cup på Ski og våknet opp til sol og strålende vårvær. Vi var til sammen 28 jenter på cup og alle storkoste seg.
Jentefotballen i Kolbotn når stadig nye høyder, og onsdag kveld var det aller første trening for en helt ny Kolbotngenerasjon. I alt 17 fotballivrige førsteklassinger møtte spente opp til en morsom økt på Vassbonn skole