Det er på nytt klart for oppstart av de svært populære aktivitetene "Akademiet" og "Ivrigtrening". Det er begrensende plasser, så vær tidlig ute med påmeldingen!
Nesten 150 Kolbotn-jenter skal måle krefter med svenske og norske lag i helgens Arvika-cup. Men mest av alt skal vi ha det moro! Foto: Støtt Norsk Kvinnefotball
Notodden FK satser på jentefotball, og i helgen var tre av lagene deres på treningsleir på Kolbotn. Det ble en trivelig helg – både for Notodden og Kolbotn!
Notodden FK satser på jentefotball og har gode lag i mange årganger. 18. og 19. april kommer flere Notodden-lag til Sofiemyr for å bli enda bedre - til glede for både Notodden og Kolbotn.
Høsten nærmer seg med stormskritt og det betyr ny oppstart av storsuksessen FotballXtra. Nytt fra høsten av er at tilbudet er utvidet til alle ukedager, også torsdager. Det haster med påmeldingen, begrensede plasser!
Kolbotn invaderte Arvika med blått og hvitt i helgens fantastiske cup.
Kolbotn er kjent for sine gode resultater i kvinnefotball, men også bredden innen jentefotball er imponerende på Kolbotn. I helgen drar nesten 130 Kolbotn-jenter til Arvika for å spille cup!
Kolbotn TINE Fotballskoler arrangeres av Kolbotn IL Fotball Herrer og Kvinner i fellesskap. Uke 26 (23.-27. juni) og 33 (11.-15. august).
Nesten 150 jenter var samlet til fotballfest på Sofiemyr kunstgress søndag formiddag. For tredje året på rad arrangerte Kolbotns Toppserielag jentedag for de yngste fotballjentene i klubben.
Snart er det klart for vårens Fotballxtra for gutter og jenter. Det gjelder å forte seg med påmeldingen. I 2013 ble det raskt ventelister for å komme med. Årets FotballXtra byr på flere nyheter. Dette blir gøy!
Kolbotn stiller mann/jentesterke i helgens Sparkebank1 jentecup i Mossehallen. Rundt 70 fotballjenter representerer klubben og Kolbotn er dermed en av de største aktørene i årets Mossecup.
Kolbotn Fotball kvinner har en egen butikk i forbindelse med Legea Kolbotn cup, og butikkansvarlig Pål Wirak kan lokke med fristende tilbud.
Forberedelsene har vart i flere måneder og til helgen braker det løs. Det er klart for Legea Kolbotn cup i Vallhall.
Trenerne for alle 300 fotballspillende Kolbotnjenter må gjennom litt av hvert for tiden. Med fokus på koordinasjon, hurtighet, pasning og mottak, måtte trenerne denne gangen selv til pers i treningstøy for åpent kamera på sidelinjen. Se filmsnutten her.
Kolbotn og Oppegård samarbeider om et flunkende nytt treningstilbud til jenter som er født i 2001, 2002 og 2003.
Kolbotn Fotball har en av landets største grupper for jenter. Vi har over 250 aktive jenter i alderen fra 6 år til vårt flaggskip og stolthet A-laget i Toppserien! Vi setter nå i gang med fotballag for jenter født i 2007.
Fotballxtra har blitt en stor suksess, og over 50 barn har møttes rett etter skoletid fire dager i uken for å spille fotball. Tilbudet fortsetter til høsten med oppstart mandag 19. august.
Landslagssjef Even Pellerud fylte som kjent 60 år mandag tidligere i uken. Tre store og små Kolbotnjenter gav sjefen en aldri så liten overraskelse.
FotballXtra har blitt tatt godt imot, og over 100 barn har til sammen møttes rett etter skoletid fire dager i uken for å spille fotball. Det er nå klart at tilbudet fortsetter til høsten!
Tine Fotballskoler arrangeres av Kolbotn IL Fotball Herrer og Fotball Kvinner i fellesskap. Deltagere kan melde seg på en uke eller gjerne begge uker - første uke etter skoleslutt (24. - 28.06) eller siste uke før skolestart (05. - 09.08.). Vi legger opp til trening, moro og noen overraskelser i Sofiemyr Idrettspark. Meld deg på!
Alle klubbens store og små jenter skal ta nye lagbilder førstkommende mandag.
Vi har påmeldt 3 lag til Kanal Cupen i Horten 1.-2. juni. Vi vet foreløpig ikke om vi får kamper lørdag eller søndag.