Nyhetssaker
Kolbotn satser tungt på å utvikle spillere lokalt og regionalt. Det bærer frukter. Nå er Emma Østvold (bildet) og Adele Thomassen uttatt til landsdelssamlingen som går av stabelen i Østfold 7. - 10. april. Foto: Østlandets Blad.
Det er på nytt klart for oppstart av de svært populære aktivitetene "Akademiet" og "Ivrigtrening". Det er begrensende plasser, så vær tidlig ute med påmeldingen!
Nesten 150 Kolbotn-jenter skal måle krefter med svenske og norske lag i helgens Arvika-cup. Men mest av alt skal vi ha det moro! Foto: Støtt Norsk Kvinnefotball
Jentefotballen på Kolbotn har to lag med i Adidas cup – uoffisielt NM for yngre lag. Både J01 og J02 vant innledende runde og er klare for sluttspill.
Notodden FK satser på jentefotball, og i helgen var tre av lagene deres på treningsleir på Kolbotn. Det ble en trivelig helg – både for Notodden og Kolbotn!
Notodden FK satser på jentefotball og har gode lag i mange årganger. 18. og 19. april kommer flere Notodden-lag til Sofiemyr for å bli enda bedre - til glede for både Notodden og Kolbotn.
Kolbotn J13 tok pokalen med hjem til Sofiemyr etter seieren i vinterserien på Fjellhamar, selv om finalen mot Oppegård endte uavgjort.
Vinterserien til Fjellhamar er Norges største vinterturnering i fotball. Det er derfor imponerende når finalen i J13-klasssen er et rent Oppegård kommune-derby; Kolbotn vs Oppegård.
Kolbotn stilte med et jentelag i NFA`s "guttecup". Der ble det både tap og seier for Kolbotnjentenes neste gullgenerasjon.
Kolbotns Akademi-jenter skal matches mot gutta i helgens "Kompiscup" som arrangeres av det omdiskuterte Norsk Fotballakademi (NFA).
Oslo fotballkrets samler hver høst fotballtalenter til egne treninger. På SUP-treningene er det talenter fra hele Oslo, og nåløyet for å komme med er trangt. Det er derfor imponerende at Kolbotn har 24 jenter som ble tatt ut SUP!
Kolbotn er viden kjent som Norges talentfabrikk nummer en innen jentefotball. 2002-årgangen har nå for første gang vært på uttakstreninger i regi Oslo fotballkrets og hele seks Kolbotnjenter ble tatt ut til SUP. Imponerende!
Kolbotns J01 fortsetter å imponere. Kolbotnjentene er i semifinalen i OBOS-Cup etter å ha slått Bærums Verk med 3-1. Og det med tre tolvåringer på laget. Foto: Dagens målscorere Iselin Paulsen (2) og Emma Østvold (1)
Da var Norway Cup-eventyret over for denne gang. Kolbotnjuniorene tapte kvartfinalen mot Tynset med minst mulig margin etter et soleklart offsidemål. Det har likevel vært en fantastisk uke med mange gode prestasjoner for Kolbotn. Ikke minst er det mange store og små som sitter igjen med verdifulle erfaringer og minner for livet.
Kolbotn har med fire jentelag i Norway cup. De første kampene bærer bud om en morsom uke på Ekebergsletta.
Det er dagen før dagen. I morgen søndag braker det løs med alle Kolbotnlagene i aksjon i verdens største fotballturnering, Norway Cup.
Kolbotn invaderte Arvika med blått og hvitt i helgens fantastiske cup.
Kolbotn er kjent for sine gode resultater i kvinnefotball, men også bredden innen jentefotball er imponerende på Kolbotn. I helgen drar nesten 130 Kolbotn-jenter til Arvika for å spille cup!
Kolbotn TINE Fotballskoler arrangeres av Kolbotn IL Fotball Herrer og Kvinner i fellesskap. Uke 26 (23.-27. juni) og 33 (11.-15. august).
Nesten 150 jenter var samlet til fotballfest på Sofiemyr kunstgress søndag formiddag. For tredje året på rad arrangerte Kolbotns Toppserielag jentedag for de yngste fotballjentene i klubben.
Lørdag spilte Kolbotn J2001 treningskamp på Sofiemyr. Motstander var Haslum – et lag med gode resultater som blant annet skal spille finale i vinterligaen. Det viste seg imidlertid raskt at Kolbotn var enda bedre!
Overraskelsene stod i kø for Kolbotns J2002 lag da de fikk besøk både av selveste Solveig Gulbrandsen og TV2 på trening i forrige uke.
Kolbotn stiller mann/jentesterke i helgens Sparkebank1 jentecup i Mossehallen. Rundt 70 fotballjenter representerer klubben og Kolbotn er dermed en av de største aktørene i årets Mossecup.
Kolbotn Fotball kvinner har en egen butikk i forbindelse med Legea Kolbotn cup, og butikkansvarlig Pål Wirak kan lokke med fristende tilbud.
Forberedelsene har vart i flere måneder og til helgen braker det løs. Det er klart for Legea Kolbotn cup i Vallhall.
Trenerne for alle 300 fotballspillende Kolbotnjenter må gjennom litt av hvert for tiden. Med fokus på koordinasjon, hurtighet, pasning og mottak, måtte trenerne denne gangen selv til pers i treningstøy for åpent kamera på sidelinjen. Se filmsnutten her.
Kolbotn og Oppegård samarbeider om et flunkende nytt treningstilbud til jenter som er født i 2001, 2002 og 2003.
Kolbotn Fotball har en av landets største grupper for jenter. Vi har over 250 aktive jenter i alderen fra 6 år til vårt flaggskip og stolthet A-laget i Toppserien! Vi setter nå i gang med fotballag for jenter født i 2007.
Kolbotns j2002 stilte med hele tre lag i årets Skjærgårdscup i Tønsberg. Se video av scoringer og målsjanser samt bilder fra cupen her.
Fotballxtra har blitt en stor suksess, og over 50 barn har møttes rett etter skoletid fire dager i uken for å spille fotball. Tilbudet fortsetter til høsten med oppstart mandag 19. august.
FotballXtra har blitt tatt godt imot, og over 100 barn har til sammen møttes rett etter skoletid fire dager i uken for å spille fotball. Det er nå klart at tilbudet fortsetter til høsten!
Tine Fotballskoler arrangeres av Kolbotn IL Fotball Herrer og Fotball Kvinner i fellesskap. Deltagere kan melde seg på en uke eller gjerne begge uker - første uke etter skoleslutt (24. - 28.06) eller siste uke før skolestart (05. - 09.08.). Vi legger opp til trening, moro og noen overraskelser i Sofiemyr Idrettspark. Meld deg på!
Se video fra den fantastiske kampen mot Langhus i 2001 serien.
Jenter 2002 stod for en fantastisk innsats da begge lagene vant alle kampene sine sist helg. Nå kan du se film av noen av scoringene her.
Kolbotn IL s jenter 02 stilte søndag 28. april med 2 lag i Frank Varner cup arrangert av Skeid på Skeidbanen i Oslo. Jentene tok storeslem og vant alle kampene mot flere gode lag.
Emma Østvold fra Kolbotns jenter 02 fikk møte to av sine store helter fra A-laget Camilla Christensen og Andrea Berild.
Gaupene gikk respektløst til verks fra første spark på ballen og ga til tider motstanderne, som var både to og tre hoder høyere, en leksjon i vakker angrepsfotball.
Det blir telting under Skjærgårdscupen + litt annen info