Nyheter

Kolbotn satser tungt på å utvikle spillere lokalt og regionalt. Det bærer frukter. Nå er Emma Østvold (bildet) og Adele Thomassen uttatt til landsdelssamlingen som går av stabelen i Østfold 7. - 10. april. Foto: Østlandets Blad.
Det er på nytt klart for oppstart av de svært populære aktivitetene "Akademiet" og "Ivrigtrening". Det er begrensende plasser, så vær tidlig ute med påmeldingen!
Kolbotn J2001 slutter aldri å imponere. Fredag kveld sikret de seg plass i semifinalen i Adidas cup – uoffisielt NM for aldersbestemte lag.
Kolbotns stortalent Marthea Meier (til venstre) ble uttatt til Statoil talentsamling og tilbringer dermed uken i Stavanger sammen med både nåværende kommende stjerner.
Nesten 150 Kolbotn-jenter skal måle krefter med svenske og norske lag i helgens Arvika-cup. Men mest av alt skal vi ha det moro! Foto: Støtt Norsk Kvinnefotball
Jentefotballen på Kolbotn har to lag med i Adidas cup – uoffisielt NM for yngre lag. Både J01 og J02 vant innledende runde og er klare for sluttspill.
Notodden FK satser på jentefotball, og i helgen var tre av lagene deres på treningsleir på Kolbotn. Det ble en trivelig helg – både for Notodden og Kolbotn!
Oslo Fotballkrets er invitert til en eliteturnering i Sverige og med i troppen er det hele 4 Kolbotn-jenter! Mia Oshiro Junge (foto) er en av de som skal få testet seg i Stockholm.
Notodden FK satser på jentefotball og har gode lag i mange årganger. 18. og 19. april kommer flere Notodden-lag til Sofiemyr for å bli enda bedre - til glede for både Notodden og Kolbotn.
Det har vært en fantastisk år for Kolbotn. Bli med på reisen på vår!
Kolbotn stilte med et jentelag i NFA`s "guttecup". Der ble det både tap og seier for Kolbotnjentenes neste gullgenerasjon.
Kolbotns Akademi-jenter skal matches mot gutta i helgens "Kompiscup" som arrangeres av det omdiskuterte Norsk Fotballakademi (NFA).
Oslo fotballkrets samler hver høst fotballtalenter til egne treninger. På SUP-treningene er det talenter fra hele Oslo, og nåløyet for å komme med er trangt. Det er derfor imponerende at Kolbotn har 24 jenter som ble tatt ut SUP!
Kolbotns talentfulle J13 lag fortsetter å imponere. Etter 5-0 seier over Ullern er de nå klare for finalen i OBOS Cup.
Trener Tom Meier var stolt av jentene sine etter at Kolbotn J01 tapte finalen på antall cornere i Adidas cup – uoffisielt NM.
På en dag da det kladdet litt for J01, klarte de likevel å vinne semifinalen i Adidas cup. Søndag kl 12.30 venter Haugar i finalen.
I helgen avgjøres det hvem som kan kalle seg uoffisiell Norgesmester for 13 åringer. Kolbotn er med i leken og møter Stord i semifinale inne i Vallhall lørdag kl 14.15.
I løpet av to dager klarte Kolbotn J01 kunststykket å kvalifisere seg til semifinale i både Adidas cup og OBOS cup. En fantastisk prestasjon!
Kolbotns J01 fortsetter å imponere. Kolbotnjentene er i semifinalen i OBOS-Cup etter å ha slått Bærums Verk med 3-1. Og det med tre tolvåringer på laget. Foto: Dagens målscorere Iselin Paulsen (2) og Emma Østvold (1)
Det gror godt i Kolbotn kvinnefotball. I øyeblikket er tre av lagene i yngres avdeling på toppen av tabellen. Sportslig leder Hege Jørgensen (bildet) fryder seg over resultatene.
Da var Norway Cup-eventyret over for denne gang. Kolbotnjuniorene tapte kvartfinalen mot Tynset med minst mulig margin etter et soleklart offsidemål. Det har likevel vært en fantastisk uke med mange gode prestasjoner for Kolbotn. Ikke minst er det mange store og små som sitter igjen med verdifulle erfaringer og minner for livet.
Torsdag ble en brutal dag for Kolbotn-lagene i Norway cup, og i tur og orden ble tre av lagene slått ut.
Det er morsomt å være Kolbotnsupporter på Norway Cup. I løpet av tirsdagen ble tre av de fire jentelagene fra Kolbotn klare for A-sluttspill.
Jentelagene til Kolbotn fortsetter storspillet under Norway cup. Mandag fikk Kolbotn 13 av 15 mulige poeng!
Kolbotn har med fire jentelag i Norway cup. De første kampene bærer bud om en morsom uke på Ekebergsletta.
Det er dagen før dagen. I morgen søndag braker det løs med alle Kolbotnlagene i aksjon i verdens største fotballturnering, Norway Cup.
Kolbotn invaderte Arvika med blått og hvitt i helgens fantastiske cup.
Kolbotn er kjent for sine gode resultater i kvinnefotball, men også bredden innen jentefotball er imponerende på Kolbotn. I helgen drar nesten 130 Kolbotn-jenter til Arvika for å spille cup!
Sesongen 2014 er godt i gang, og vi har tatt en kikk på hvordan lagene i Kolbotn som spiller på øverste nivå har startet sesongen. Det er imponerende lesning.
Nesten 150 jenter var samlet til fotballfest på Sofiemyr kunstgress søndag formiddag. For tredje året på rad arrangerte Kolbotns Toppserielag jentedag for de yngste fotballjentene i klubben.
Lørdag spilte Kolbotn J2001 treningskamp på Sofiemyr. Motstander var Haslum – et lag med gode resultater som blant annet skal spille finale i vinterligaen. Det viste seg imidlertid raskt at Kolbotn var enda bedre!
Kolbotn stiller mann/jentesterke i helgens Sparkebank1 jentecup i Mossehallen. Rundt 70 fotballjenter representerer klubben og Kolbotn er dermed en av de største aktørene i årets Mossecup.
Denne herlige buketten av fotballjenter er tatt ut til SUP eller kretslag. Ingen andre klubber i Oslo fotballkrets har flere spillere på uttak enn Kolbotn.
Kolbotn Fotball kvinner har en egen butikk i forbindelse med Legea Kolbotn cup, og butikkansvarlig Pål Wirak kan lokke med fristende tilbud.
Forberedelsene har vart i flere måneder og til helgen braker det løs. Det er klart for Legea Kolbotn cup i Vallhall.
Trenerne for alle 300 fotballspillende Kolbotnjenter må gjennom litt av hvert for tiden. Med fokus på koordinasjon, hurtighet, pasning og mottak, måtte trenerne denne gangen selv til pers i treningstøy for åpent kamera på sidelinjen. Se filmsnutten her.
Kolbotn og Oppegård samarbeider om et flunkende nytt treningstilbud til jenter som er født i 2001, 2002 og 2003.
Kolbotn Fotball har en av landets største grupper for jenter. Vi har over 250 aktive jenter i alderen fra 6 år til vårt flaggskip og stolthet A-laget i Toppserien! Vi setter nå i gang med fotballag for jenter født i 2007.
Det er høytid for cup og turneringer og Kolbotn viser at klubben har store ting på gang i de yngre rekkene.
FotballXtra har blitt tatt godt imot, og over 100 barn har til sammen møttes rett etter skoletid fire dager i uken for å spille fotball. Det er nå klart at tilbudet fortsetter til høsten!
Tine Fotballskoler arrangeres av Kolbotn IL Fotball Herrer og Fotball Kvinner i fellesskap. Deltagere kan melde seg på en uke eller gjerne begge uker - første uke etter skoleslutt (24. - 28.06) eller siste uke før skolestart (05. - 09.08.). Vi legger opp til trening, moro og noen overraskelser i Sofiemyr Idrettspark. Meld deg på!
Denne uka startet serien for J2001. J2001 er påmeldt med to syverlag i J12-serien. Disse jentene vant sin kamp hele 5-1 på bortebane mot Årvoll tirsdag den 7. mai.
Søndag ettermiddag spilte 10 J2001 spillere cup på Hosle. Villkattene spilte tre kamper -alle mot ulike ØHIL-lag. Status ble tap i første og siste kamp, hhv 3-4 og 0-2, men de vant andre kamp 5-4 i en meget spennende kamp. Mye bra spill og god innsats, tross nokså surt vær denne siste søndag i april.
Kampens profil foran oppgjøret mot den gamle storheten Trondheims-Ørn er Kolbotns kantspiller og jusstudent Ellen Wang. Hun kommer med en oppfordring til fadderbarna sine på jenter 2000/2001.
To lag har trukket seg fra serien: Frigg i J99 og Nordby i J00. Kampene onsdag 22. mai (J00 Nordby-Kolbotn) og onsdag 12. juni (J99 Frigg - Kolbotn 2) utgår derfra fra kampprogrammet.
Fotballxtra - treningsdag flyttet fra onsdag til tirsdag
Årets serieoppsett er klart og spillerfordeling per kamp er sendt ut.
Også i år får vi faddere fra A-laget. Årets faddere er Eirin Kleppa og Ellen Wang. Våre faddere kommer på noen treninger og kamper i løpet av sesongen.
A-laget inviterer aktive fotballjenter født 2000-2006 til treff på Sofiemyr kunstgress søndag 7. april kl 12.30-14.00.