Nyheter

Stor cupsuksess for Kolbotn

Det er høytid for cup og turneringer og Kolbotn viser at klubben har store ting på gang i de yngre rekkene.

Forrige helg gikk Kolbotns J99 helt til topps i Elverumsturneringen etter en høydramatisk finalekamp, mens den svært talentfulle gjengen på J2000/2001 laget også tok med seg den gjeveste pokalen hjem i helgens Arvika Cup.

Trenernes rapport om oppholdet i Arvika

Torsdag 13 juni var dagen endelig kommet for årets store sosiale happening for Kolbotns Jenter 01 / 00. Arvika CUP sto for døren, og 29 jenter fra Kolbotn, Vassbonn, Sofiemyr, Tårnåsen og Østlie skole skulle på langhelg til Sverige uten foreldre.  En stor buss sto klar på klubbhuset til å frakte jentene nedover. 

Det var stor stemning på vei nedover, og det var helt klart at jentene gledet seg like mye til å sove sammen på skole, gå på disco, se på gutter som til å spille fotball! 

Det ble en ubetinget suksess! Jentene oppførte seg eksemplariske, både mot hverandre, ovenfor de andre deltagerene og mot lokalbefolkningen.

Sportslig sett ble det også en fantastisk opptur for jentene. De stilte med 3 lag, i 3 forskjellige grupper, og alle de tre lagene gikk igjennom gruppespillet med bare 2 tap, og dermed var alle lagene klare for A-sluttspill. I kvartfinalen ble det tøff motstand for to av lagene. Det ene fikk et hederlig og knepent tap, det andre laget spillte uavgjort og måtte gjennom en utrolig spennende straffespark konkurranse. Det ble en tøff påkjenning for både spillere og trenere og endte med et knepent tap 4-3 i straffer. Fantastisk tøft av de som stilte opp for første gang på en straffesparkonkurranse. 

Den siste laget tok seg videre til semifinale og tok en ovebevisende seier 3-0 over Bækkelaget. Deretter ventet Trøgstad / Båstad i finalen som var fjorårsvinnere av cup´en.

Jentene var slitne, men klarte å mobilisere alt av krefter og det endte med en meget sterk seier 3-0 også i finalen! Dermed var gullet sikret og alle de 29 jentene kunne i fellesskap heve pokalen som det synlige beviset på den sterke innsatsen! 

Dermed kunne en sliten, men fornøyd jentegjeng, vende blikket tilbake mot Kolbotn. I bussen på vei hjem kom det unisont fra spillerene: Kan vi ta en ny CUP neste helg?"