Nyheter

Over og ut for Kolbotn i Norway Cup

Da var Norway Cup-eventyret over for denne gang. Kolbotnjuniorene tapte kvartfinalen mot Tynset med minst mulig margin etter et soleklart offsidemål. Det har likevel vært en fantastisk uke med mange gode prestasjoner for Kolbotn. Ikke minst er det mange store og små som sitter igjen med verdifulle erfaringer og minner for livet.

Kolbotn spilte sin beste kamp i turneringen da de møtte Tynset i kvartfinalen fredag morgen. De hadde flere store sjanser og hadde muligheten til å gå opp i ledelsen, men istedet var det et godt og hardtkjempende Tynsetlag som fikk den avgjørende scoringen. Målet kom på et angrep som så ut som en soleklar offside.  Så klar, at en ellers god Kolbotnkeeper Helene Zacho stoppet opp og gjorde lite for å hindre at ballen gikk i mål.

Etter scoringen fikk ikke Kolbotn det helt til å stemme og kampen ebbet ut med 0-1 seier til Tynset.

Det er likevel mye positivt å ta med seg fra turneringen. I tilegg til gode prestasjoner i J13 og J14 klassen, stilte Kolbotn med en svært ung juniortropp. Nesten halve laget bestod av 99-spillere, og vi så en markant forbedring i spillet fra første til siste kamp. Kolbotn har mye godt i vente med svært mange talenter i egen klubb. Det er moro det!

Se bilde fra Norway Cup her.