Nyheter

- Dette må vi være stolte av

Trener Tom Meier var stolt av jentene sine etter at Kolbotn J01 tapte finalen på antall cornere i Adidas cup – uoffisielt NM.

Kolbotn fikk en fantastisk start på kampen mot Haugar. Allerede etter 23 sekunder skjøt Celina Brynhildsen Kolbotn i ledelsen. Det så ut til at Kolbotn fikk ekstra energi av scoringen, for Kolbotn dominerte banespillet fullstendig. Pasningene satt som de skulle, og særlig Celine Larsen på venstrekanten ble spilt fri gang på gang. Det var derfor mot spillets gang da Haugar utliknet midtveis i omgangen på frispark. Ekstra surt i og med at Kolbotn skulle hatt frispark sekundet før Haugar fikk sitt frispark. Lagene gikk til pause med 1-1.

I andre omgang var Kolbotn klart best spillemessig, men det spillemessige overtaket resulterte ikke i mål. Etter ordinær tid stod det derfor 1-1, og Kolbotn ledet på antall cornere som er avgjørende i 13 årsklassen hvis det står uavgjort. Men først skulle det spilles to ekstraomganger.

I begge ekstraomgangene fortsatte Kolbotn å styre spillet, men Haugar klarte å karre til seg to cornere. Den siste kom på overtid av andre ekstraomgang og betød at Haugar stod igjen som vinnere av Adidas cup.

Selv om det var skuffende å tape finalen med en corner på overtid, var det ikke en slagen gjeng som ble hyllet på Sofiemyr stadion under kampen mellom Kolbotn og Røa. - I dag har vi all grunn til å være stolte! Vi har spilt finale i uoffisielt NM for jenter 13 år og kampen endte uavgjort. Til det er igjen 10 sekunder av kampen er vi faktisk også vinnere (sammen med Haugar, red anm ). Dette var en utrolig kul opplevelse for oss alle, uttaler Meier.