Nyheter

- Dette blir bra

Notodden FK satser på jentefotball og har gode lag i mange årganger. 18. og 19. april kommer flere Notodden-lag til Sofiemyr for å bli enda bedre - til glede for både Notodden og Kolbotn.

Tom Meier, som er trener for det gode 2001-laget i Kolbotn, planlegger en spennende og lærerik helg for både Kolbotn og Notodden FK.   - Notodden ønsket å få god matching for lagene sine og lurte på om de kunne komme på treningsleir hos oss. Vi har derfor ordnet det sånn at jentene deres kan overnatte på klubbhuset og trene og spille kamper mot Kolbotn på Sofiemyr. Det er hyggelig at Kolbotn har et så godt rykte at andre klubber ønsker å besøke oss, forteller Meier.

Notodden kommer i utgangspunktet til Sofiemyr med tre årganger - J2001, J2002 og J2003. I tillegg til sportslige mål, håper Meier helgen blir en anledning til å bli bedre kjent med spillere og ledere i Telemark-klubben. – Vi planlegger en felles samling lørdag ettermiddag/kveld. Sett utenfra virker Notodden som en klubb som satser på jentefotball, og vi har helt sikkert noe å lære av hverandre. Notodden J2001 vant jo blant annet Norway cup i fjor, og det er flott for oss å spille mot andre gode lag. Jeg tror Notodden har gode lag også i J2002 og J2003, men det har jo Kolbotn også, så dette blir bra for alle parter, forteller Meier.