Nyheter

Moro i vente i Adidas cup

Jentefotballen på Kolbotn har to lag med i Adidas cup – uoffisielt NM for yngre lag. Både J01 og J02 vant innledende runde og er klare for sluttspill.

01-laget til Kolbotn har erfaring med å komme langt i Adidas cup – i fjor kom de helt til finalen der det ble tap på cornere. Også i år ser det lovende ut for Kolbotn. Fire innledende kamper har resultert i fire seire og klar seier i gruppen.

Tirsdag spilte 02 siste kamp i gruppespillet mot Oppegård – en kamp Kolbotn måtte ha poeng i for å være sikret avansement. Oppegård har en meget sterk 02-årgang, og alle i Kolbotn-leiren var derfor innstilt på en tøff kamp. Til tross for et spillemessig overtak, var det også Oppegård som gikk opp i ledelsen 0-1 midtveis i første omgang. Men Kolbotn fortsatte å male på, og det var fortjent da utlikningen kom noen minutter senere.

I andre omgang tok Kolbotn mer og mer over, og etter hvert kom også målene. Til slutt sto det 4-1 til Kolbotn! Å slå et så godt lag som Oppegård med slike sifre er godt gjort, men like imponerende var måten Kolbotn framsto som et spillende lag. Med seieren over Oppegård vant også 02-laget sin innledende gruppe i Adidas cup.

For alle Kolbotn-supportere er det bare å glede seg til sluttspillet!