Nyheter

Kolbotn-invasjon i Arvika

Nesten 150 Kolbotn-jenter skal måle krefter med svenske og norske lag i helgens Arvika-cup. Men mest av alt skal vi ha det moro! Foto: Støtt Norsk Kvinnefotball

- Dette begynner å bli tradisjon, sier trener for j14 laget Tom Meier, som forøvrig opplevde å vinne cupen med Kolbotns sterke 01-årgang for to år siden.

For andre år på rad er Arvika-cup definert som en av klubbens store sosiale happening, og samtlige årsklasser fra Kolbotns J10 opp til J15 dermed er med.

- Det er kjempegøy og veldig sosialt, smiler Meier som gleder seg til å tilbringe helgen med resten av Kolbotnfamilien.

I tillegg til spillerne er svært mange lagledere, foreldre og trenere med på turen.  Mange av guttelagene deltar også. Flere hundre Oppegård-entusiaster ventes med andre ord til Arvika.

Cupen er en ren sosial cup. Det er ikke først og fremst gullmedaljene som lokker denne gangen, men idrettsgleden, samholdet og stoltheten av å tilhøre Kolbotn som står i høysetet. Spillerne skal bo sammen på skoler i området og får sjansen til å bli enda bedre kjent på tvers av årganger, lag og kjønn.

Vi gleder oss!

Det var antydning til kaos ved Sofiemyr stadion da busslaster med fotballjenter og -gutter ble kjørt avgårde til Arvika torsdag ettermidag.