Nyheter

Drømmeuke for Kolbotn-talent

Kolbotns stortalent Marthea Meier (til venstre) ble uttatt til Statoil talentsamling og tilbringer dermed uken i Stavanger sammen med både nåværende kommende stjerner.

- Det er en utrolig stor opplevelse å være her, smiler Meier bredt. - Jeg har blitt kjent med så mange gode fotballspillere som sikkert kommer til å bli landslagsspillere i fremtiden.

Fikk møte Martin Ødegård

Midtbaneeleganten som til daglig spiller på Kolbotns sterke J01-årgang var en av de 24 utvalgte jentene i Norge som fikk plass i troppen. De 24 beste 14 åringene på guttesiden deltar også på samlingen. En av instruktørene var selveste Martin Ødegård. 

- Det var veldig stort å treffe Martin Ødegård. Han var med og trente med oss. Det som er bra med å være her, er at man får høre hvordan du skal bli enda bedre, og hva du må legge ned i arbeid for å bli god.

Høye ambisjoner 

For 14-åringen fra Kolbotn har høye ambisjoner med fotballen.

- Jeg har veldig lyst til å spille på Kolbotn i Toppserien etterhvert. Det hadde vært skikkelig kult siden jeg også er fra Sofiemyr. - Jeg har i tillegg selvfølgelig lyst til å etterhvert komme inn på noen aldersbestemte landslag, så jeg håper å få til det. Men da må jeg trene mye.

Solveig som idol

Du har jo vokst opp rett ved siden av Sofiemyr stadion og har sett mange kamper siden du var liten. Har du noen spesielle idoler?

- Det er kult at Solveig har trent oss på akademiet og er fra vår klubb, så jeg har jo lyst til å bli like god som henne, smiler Marthea Meier.

Les mer om samlingen på NFF sine sider her.