Nyheter

Nå starter Kolbotn-akademiet!

Det er på nytt klart for oppstart av de svært populære aktivitetene "Akademiet" og "Ivrigtrening". Det er begrensende plasser, så vær tidlig ute med påmeldingen!

Tilbudet er tredelt; Akademi, Toppgruppe og ivrigtrening. 

Akademi og Toppgruppe

Kolbotn ønsker å være et kraftsenter for jentefotballen i Oslo og Follo og videreutvikler derfor prosjektet "akademilag" for ambisiøse jenter. Toppspiller for Kolbotn og lærer på Wang Toppidrett, Solveig Gulbrandsen vil være hovedtrener og vil i tillegg bli assistert av flere av Kolbotns Toppseriespillere samt kompetente personer innen treningsmetodikk. Hovedmålet er å gi ett meget godt treningstilbud til ambisiøse jenter i et miljø med andre likesinnede gjennom vintersesongen november 2015 til mars 2016.

Hvem passer dette for? Jenter født i 2001, 2002 og 2003 som har stor treningsvilje og som har et stort ønske om å utvikle seg videre som fotballspillere. Det vil være åpne treninger i begynnelsen, med uttak/kvalifisering for videre deltagelse.

De aller beste Akademi-deltakerne vil også bli fulgt opp spesielt gjennom et Toppgruppeprogram. Det vil innbefatte mulige helgesamlinger, oppfølging av fysisk trening, kosthold og andre spesielt tilrettelagte aktiviteter. 

OBS OBS: Det er ingen forutsetning eller ønske om klubbskifte for spillerne!


Begrenset antall plasser. 

Se invitasjon til akademi og toppgruppe her.

Påmelding/info Akademiet: hege.kolbotn@gmail.com / 98872835

Ivrig trening

Et tilbud til ivrige jenter født 2004-2006 som ønsker en ekstra treningsøkt i uka sammen med andre motiverte jenter. Gode trenere fra Kolbotns toppserielag. Åpent for alle, men tilrettelagt for de som ønsker økter med god kvalitet og intensitet.

Vi håper at mange ser dette som et godt supplement til egne treninger og et spisset tilbud til de som har lyst og anledning til å trene mer!

Se invitasjon til ivrigtrening her.

Påmelding/info Ivrigtrening: kai.kolbotn@gmail.com / 95765735