Nyhetssaker

Nest stopp Røa

I morgen går turen vestover til treningskamp mot Toppseriekollega Røa. - Vi forventer å møte et godt lag som garantert vil teste oss i det vi gjør både med og uten ball, sier trener Knut Slatleim. Foto: Marius Konrad Eriksen

I Toppserien i fjor vant lagene ett oppgjør hver, lørdag klokka 13 møtes de i vinterværet på Røabanen for treningskamp.

- I inngangen mot forrige treningskamp (0-1 seier mot Stabæk) hadde vi fokus på hva vi skal gjøre når vi eier ballen, siden har vi hatt hovedfokus på hva vi skal gjøre når vi vinner den tilbake, forteller Slatleim og fortsetter: - Vi håper å se igjen det gode tendensene med ball, spesielt fra de siste 45 min mot Stabæk, men også en fremgang i vårt eget presspill.

I forrige kamp mot Stabæk fikk Tonje Pedersen prøve seg bakerst, og med tre skadede midtstoppere benytter Slatleim også denne gangen sjansen til prøve en ny spiller på stopperplassen. 

- Det blir ingen debutanter i hvitt denne gangen. Isabell Herlovsen er godt i gang med trening, men det var avklart før overgangen at hun denne lørdagen ikke kunne spille på grunn av skole. 

Lurer du på hva du skal lørdag formiddag? Kle deg godt og ta turen vestover for å se treningskampen på Røabanen klokka 13.00!