Sponsorer

Kolbotn Fotball Kvinner– en arena for vekst og utvikling
Kolbotn Fotball Kvinner er et av regionens aller sterkeste merkevarer. I 23 år på rad har Kolbotn Toppserielag spilt i den øverste divisjonen i norsk kvinnefotball. Jentene på Kolbotn har vunnet tre seriegull, tre sølv, fire bronsemedaljer og ett NM-gull i perioden mellom 2000 og 2011, og er i tillegg ett av to norske lag som har nådd semifinalen i europacupen.

Samtidig som vi satser sterkt i toppen investerer vi grundig og langsiktig i de yngre jentene i klubben. Kolbotn fotball kvinner er en av Norges største klubber med 300 jenter fra 6 år som spiller fotball på våre baner.

Visjonen vår er å være Norges beste vekstmiljø for kvinnefotball.


Kolbotn – et sted å vokse
Med 300 aktive spillere fra 6 år og oppover er vi ekstremt ydmyke og stolte over å få lov å være en del av så mange jenters oppvekst. Det betyr enda mer enn pokaler og medaljer. Vi ønsker å være et sted å vokse, som spiller og som menneske.


Med Mitt Valg på laget
I 2018 inngikk vi et samarbeid med Mitt Valg. Mitt Valg har i mange år jobbet forebyggende mot mobbing, rus og utenforskap i skoler og barnehager. Nå har de utviklet et nytt treningsprogram for idretten og Kolbotn er en av de første klubbene i landet som tar det i bruk.

Vi har dermed meldt oss på kampen mot en av Norges største samfunnsutfordringer; kampen mot mobbing, rus og ensomhet hos barn og unge. Dette gjør vi ved å trene alle voksne i klubben i Mitt Valgs program. Samtidig som vi tilbyr et sterkt fellesskap, gode sosiale arenaer og utviklingsmuligheter for jentene i klubben vår.

Denne helheten gjør klubben vår unik på Østlandet. Denne helheten gjør oss i stand til være et godt og profesjonelt sted å vokse, enten du drømmer om å bli fotballproff eller du er her for fellesskapet.

Samarbeidet med Mitt Valg hjelper oss også å vinne de kampene som jentene våre spiller utenfor banen; kampen mot utenforskap og mobbing, kampene mot rus i ungdomstiden og kampen mot de vonde tankene som er vanskelig å bære alene.

Gjennom samhold og styrke skal vi vinne alle kampene, både på og utenfor banen!


Våre verdier er:

  • Samhold
  • Styrke
  • Glede
  • Utvikling

Vil du vokse med oss?
Vi tilbyr bedrifter med samme verdier som oss å vokse med oss. Vi tilbyr en arena for lokal synlighet og en arena for aktivt samfunnsengasjement. Som samarbeidspartner hjelper vi din bedrift å vokse.

Vi lager egne relevante samarbeidsavtaler med utgangspunkt i våre partneres kjernevirksomhet og målsettinger. Gjennom lokal synlighet, nettverksbygging, lokale events og innhold i egne digitale kanaler og sosiale medier aktiverer vi samarbeidene i fellesskap.

Ta kontakt for en prat.

Kontaktinfo:
Markedssjef Maria Høivik Rugaas
maria@kolbotnil.no
926 028 18