Nyhetssaker

Nesten 150 Kolbotn-jenter skal måle krefter med svenske og norske lag i helgens Arvika-cup. Men mest av alt skal vi ha det moro! Foto: Støtt Norsk Kvinnefotball
Høsten nærmer seg med stormskritt og det betyr ny oppstart av storsuksessen FotballXtra. Nytt fra høsten av er at tilbudet er utvidet til alle ukedager, også torsdager. Det haster med påmeldingen, begrensede plasser!
Kolbotn invaderte Arvika med blått og hvitt i helgens fantastiske cup.
Kolbotn er kjent for sine gode resultater i kvinnefotball, men også bredden innen jentefotball er imponerende på Kolbotn. I helgen drar nesten 130 Kolbotn-jenter til Arvika for å spille cup!
Kolbotn TINE Fotballskoler arrangeres av Kolbotn IL Fotball Herrer og Kvinner i fellesskap. Uke 26 (23.-27. juni) og 33 (11.-15. august).
Nesten 150 jenter var samlet til fotballfest på Sofiemyr kunstgress søndag formiddag. For tredje året på rad arrangerte Kolbotns Toppserielag jentedag for de yngste fotballjentene i klubben.
Snart er det klart for vårens Fotballxtra for gutter og jenter. Det gjelder å forte seg med påmeldingen. I 2013 ble det raskt ventelister for å komme med. Årets FotballXtra byr på flere nyheter. Dette blir gøy!
Selv på skøytebanen var sommerfuglene vår suverene... 12 jenter møtte til en annerledes og morsom økt. Super innsats, morsomt å være sammen under andre rammer, og de imponerte like mye med skøyter på bena!!
Kolbotn Fotball kvinner har en egen butikk i forbindelse med Legea Kolbotn cup, og butikkansvarlig Pål Wirak kan lokke med fristende tilbud.
Forberedelsene har vart i flere måneder og til helgen braker det løs. Det er klart for Legea Kolbotn cup i Vallhall.
Trenerne for alle 300 fotballspillende Kolbotnjenter må gjennom litt av hvert for tiden. Med fokus på koordinasjon, hurtighet, pasning og mottak, måtte trenerne denne gangen selv til pers i treningstøy for åpent kamera på sidelinjen. Se filmsnutten her.
Kolbotn Fotball har en av landets største grupper for jenter. Vi har over 250 aktive jenter i alderen fra 6 år til vårt flaggskip og stolthet A-laget i Toppserien! Vi setter nå i gang med fotballag for jenter født i 2007.
Fotballxtra har blitt en stor suksess, og over 50 barn har møttes rett etter skoletid fire dager i uken for å spille fotball. Tilbudet fortsetter til høsten med oppstart mandag 19. august.
FotballXtra har blitt tatt godt imot, og over 100 barn har til sammen møttes rett etter skoletid fire dager i uken for å spille fotball. Det er nå klart at tilbudet fortsetter til høsten!
Tine Fotballskoler arrangeres av Kolbotn IL Fotball Herrer og Fotball Kvinner i fellesskap. Deltagere kan melde seg på en uke eller gjerne begge uker - første uke etter skoleslutt (24. - 28.06) eller siste uke før skolestart (05. - 09.08.). Vi legger opp til trening, moro og noen overraskelser i Sofiemyr Idrettspark. Meld deg på!