Nyhetssaker

Sølv til J17

Kolbotns J17-lag deltok i Norway Cups eliteklasse, initiert av Toppfotball Kvinner. I klassen med fire lag møtte de unge Kolbotn-jentene Grand Bodø, Vålerenga, og litt mer eksotisk motstand i spanske Valencia. 

Etter et godt gjennomført gruppespill, hvor jentene slo Grand Bodø 4-2, spilte uavgjort mot Vålerenga, og vant komfortabelt 8-0 over Valencia, fikk Kolbotn på papiret den enkleste veien til finalen. 

Men semifinalemotstander Valencia ga jentene større motstand enn hva man møtte i gruppespillet. Selvom det kanskje ikke var tilfelle her, er det fort gjort å ta lett på oppgaven etter å ha vunnet med såpass store sifre i første oppgjør.
Etter å ha fått en tidlig ledelse, svarte Valencia på corner like før pause og utlignet til 1-1. Uansett - Kolbotn gjorde jobben og vant semifinalen 2-1. 

Vålerenga vant eliteklassens andre semifinale mot Grand-Bodø etter golden goal, og ga med det finalen et lokalt preg.

Kolbotn og Vålerenga spilte uavgjort 1-1 i gruppespillet, og det var håp om nok en spennende thriller i finalen. Dessverre for Kolbotns del ble Vålerenga litt for sterke, og det ender med sølv til Kolbotn i årets Norway Cup.  

Ungjentene gjør en god innsats turneringen igjennom. De vant gruppespillet og kom til finalen. Og etter at finaleskuffelsen har lagt seg skal jentene være stolte over sølvmedaljen. Det skal både vilje, motivasjon og råskap til for å spille to viktige og intense kamper på én dag. 

Gratulerer med sølv, jenter!

Nå er det bare for A-laget å smelle til på lørdag i første kamp etter sommerferien.