Nyhetssaker

To nye signeringer

Spillere med Toppserieerfaring til Kolbotn

Tidligere ble det kjent at Kolbotn har signert Eline Hegg fra Bossekop. I tillegg ble Ane Walsøe offentliggjort som sommerens andre signering. Vi kan nå fortelle om enda flere spillere inn porten på Sofiemyr. Mariken Kleppe og Tanja Myrseth er begge klare for Kolbotn-spill. Med disse signeringene på plass får Knut Slatleim en større bredde i stallen og flere valgmuligheter foran en tett og jevn høstsesong i Toppserien. 

Mariken Kleppe har god Toppserieerfaring gjennom spill i både Amazon Grimstad, Urædd og Røa, og står med rundt 40 kamper i vår øverste divisjon. Mariken er en tobeint forsvarsspiller som vil passe godt inn i vår trebackslinje. Hun har forøvrig en rekke ungdomslandslagskamper for Norge.  

Tanja Myrseth kommer opprinnelig fra Molde, men har de siste sesongene spilt for Trondheims-Ørn. Tanja er en anvendlig spiller og kan bekle flere posisjoner, og vil som nevnte Kleppe bidra til en større konkurranesituasjon i troppen.

Hovedtrener Knut Slatleim er fornøyd med å ha de nye spillerne på plass.

- Vi er selvfølgelig veldig tilfreds med at disse spillerne ønsker å komme til oss. De har gjort det bra på feltet, og det er viktige signeringer for vår del med tre langtidsskadde spillere. 

Begge spillerne er spilleklare og aktuelle for en tropp til morgendagens kamp mot Sandviken.

Vi ønsker Mariken og Tanja velkommen til Kolbotn!