Nyhetssaker

Bronse til J13 - J15 kan få samme valør

Se hvordan det har gått for Kolbotns gjenværende Norway Cup-lag.

Kolbotn J13 vant i dag bronsefinalen i A-sluttspillet etter å ha slått motstander Snøgg hele 6-0. Jentene var nære å nå selve finalen etter å ha tapt 2-3 mot Hyggen/Lier. Vi gratulerer jentene og trenerteamet med bronsemedaljen. 

I morgen spiller Kolbotns J15-lag kamp om bronsemedaljen i A-sluttspillet. Dette etter å ha tapt semifinalen mot Nore Neset/Os. I bronsefinalen møter de Ekholt som på sin side tapte semifinalen mot Stabæk. 

Kolbotn J15/J16 spilte i dag finale i B-sluttspillet for 7er. De tapte finalen med knappest mulig margin mot finalemotstander Årvoll. Sølv er uansett et godt resultat. Gratulerer!

Kolbotn J14 tapte i dag A-sluttspillets kvartfinale mot IFK Gøteborg, og med det er Norway Cup-eventyret over for våre 04-jenter. Det var en jevn kamp, hvor svenskene til slutt vant 5-4.

I morgen skal også våre yngste spillere i aksjon. 8-åringene i Kolbotn Unicorns stiller med tre lag og gleder seg nok enormt til å oppleve årets eventyr på Ekebergsletta. 

Ellers minner vi nok en gang om A-lagets hjemmekamp mot Sandviken. Håper flest mulig tar turen til Sofiemyr kl.14.00. En viktig kamp i toppen av årets Toppserie.