Nyhetssaker

Tre kjappe hjemmekamper

Kolbotn går inn i en periode med flere hjemmekamper. Nå trenger laget din støtte!

Kolbotn startet høstsesongen med uavgjortresultat mot Sandviken og fulgte opp med seier borte mot Røa. Og på grunn av utsatte oppgjør og fortsatt deltakelse i NM kommer kampene tett fremover. Det gir Kolbotn tre kjappe hjemmekamper de neste dagene.

Onsdag 15.august kl.19.00
Lyn kommer til Sofiemyr stadion i det som blir lagenes første møte denne sesongen. Det nyopprykkede laget startet sesongen godt, men har deretter møtt hverdagen i Toppserien. Men selv om de har falt på tabellen, har de vært nære på å hanke til seg flere poeng.

Lørdag 18.august kl.15.00
Tre dager senere får Kolbotn besøk av Trondheims/Ørn. Det tradisjonsrike laget gikk senest på en skikkelig smell borte mot Arna-Bjørnar, og fikk med seg et uavgjortresultat mot tabellnabo Lyn. De er derfor nødt til å plukke poeng for å holde seg unna kvalikkspøkelset. I motsatt oppgjør hadde Kolbotn en komfortabel tomålsledelse før Ørnene svarte med to kjappe scoringer som ga poengdeling.

Tirsdag 21.august kl.18.00
Kolbotn er i kvartfinalen i NM og skal møte Klepp for å gjøre opp om semifinaleplass. Klepp har vært motstander ved to tilfeller tidligere i år. Dette har gitt én seier til hver av lagene. En skikkelig cup-thriller på Sofiemyr.

Legg kampene inn i kalenderen og møt opp for å støtte laget. Det kan bli avgjørende!