Nyhetssaker

To spillere i A-landslagstroppen

Aurora Mikalsen og Marit Bratberg Lund er å finne i Norges A-landslagsstropp til kampen mot Sverige.

Tidligere denne måneden ble Norges kvinnelandslag klar for neste års VM etter å ha slått Nederland i den avgjørende gruppespillskampen.

Allerede nå starter oppkjøringen, og 4.oktober venter Sverige i en privatlandskamp i Helsingborg. Til denne kampen har landslagssjef Martin Sjögren valgt å ta med seg flere nye fjes etter gode prestasjoner i Toppserien og for Norges U23-landslag.

Blant de utvalgte er Kolbotns keeper Aurora Mikalsen og Marit Bratberg Lund. Mikalsen har vært inne på samling blant Norges gjeveste tidligere, mens det vil bli Bratberg Lunds første A-landslagssamling.

Prestert godt i klubb
Både nevnte Mikalsen og Bratberg Lund har hatt en god sesong i Kolbotn-drakta. Aurora har hatt en stabilt god sesong i buret og har vist god utvikling, mens Marit Bratberg Lund har vært en viktig bidragsyter med sin venstrefot, som har gitt fire mål og uttallige målgivende.

Til fotball.no sier landslagssjefen følgende:
- Aurora er en ung og lovende keeper som har hatt veldig god utvikling denne sesongen. Marit Bratberg Lund har en av de beste venstreføttene som finnes på dette nivået i norsk fotball og har en veldig fin innleggsfot. Det blir spennende å se henne også.

Vi gratulerer og ønsker jentene lykke til.