Nyhetssaker

Ingen enkel kamp

Det blir en knallhard kamp for Marit Bratberg Lund (bilde) og resten av Kolbotn-jentene i morgendagens møte med Lyn - et lag som er avhengig av tre poeng for å knappe innpå i nedrykksstriden. (Foto: Støtt norsk kvinnefotball)

I morgen reiser Kolbotn-jentene til Oslo vest hvor Lyn er motstander - slik de var for en drøy måned siden etter at den fjerde serierunden ble utsatt. I forrige oppgjør vant Kolbotn 1-0 etter at Tonje Pedersen avgjorde med sin scoring kun minutter igjen på klokka.

Mange tenker nok at morgendagens oppgjør vil være grei skuring for Kolbotn. De møter jo tross alt et lag som har ti kamper på rad uten seier i Toppserien, et lag som har tapt sine fem siste kamper, og et lag som ligger på kvalifiseringsplass i bunnen av tabellen. Men Kolbotn-spillerne vet bedre og er forberedt på nok en knalltøff kamp mot et Lyn-lag som trenger poeng. For ser man bak de siste tapene til de hvite og rød finnes det en fellesnevner. Det har alle vært tette kamper hvor ett mål har vært forskjellen på tap eller poeng - som sist i det hederlige 2-1-tapet for suverene LSK Kvinner.

Kolbotn har fortsatt visse skade- og sykdomsproblemer, men kommer sist fra et uavgjortresultat borte mot Avaldsnes. Et godt resultat for det unge mannskapet. I tillegg bør det være god boost i gruppa etter de siste dagers landslagsuttak hvor Kristin Holmen har blitt plukket ut i J19-troppen sammen med My Haugland, mens Marit Bratberg Lund for første gang blir å se på A-landslaget sammen med Aurora Mikalsen. Vi går selvfølgelig for alle poengene!

Kampen spilles i morgen kl.15 på Kringsjå, og vi håper mange velger å ta turen til Oslo.