Nyhetssaker

Viste seg tilliten verdig

Keeper Aurora Mikalsen spilte en god kamp mot Lyn. (Foto: Marius Eriksen).

Tidligere denne uken ble Kolbotns sisteskanse Aurora Mikalsen plukket ut i A-landslagstroppen til Norges privatlandskamp mot Sverige. I lørdagens kamp mot Lyn viste hun landslagsledelsen tilliten verdig og var en viktig faktor for at alle tre poengene ble med hjem til Sofiemyr.

- Det var utrolig gøy med tre poeng igjen, selv på en dårlig dag. Det er viktig å ta poeng også på slike dager - det viser styrke, fortalte den landslagsuttatte keeperen. 

Selvom Kolbotn startet kampen godt, var det hjemmelaget Lyn som var det førende laget og dertil skapte mest. Da er det godt å ha en stabil keeper bakerst.

- Jeg er fornøyd med egen prestasjon mot Lyn, og formen er god. Nå er det bare å fortsette å holde i gang og trene godt ut sesongen.

Også trener Knut Slatleim var fornøyd med Auroras bidrag og sa følgende til lokalavisen etter lørdagens kamp:

- Selvfølgelig hadde vi ønsket å ta mer tak i kampen. Men ingen kamper er enkle i Toppserien, og vi rir det av, uten å gi dem mange sjanser. Vi er gode i boks – og så er jeg glad for at vi har en god keeper.

Gleder seg til samling
Aurora Mikalsen som tidligere i år var inne til sin første A-landslagssamling gleder seg til å komme tilbake og møte jentene, og ser frem til en spennende kamp mot Sverige.

- Jeg ble veldig glad over uttaket og gleder meg masse til en ny samling med landslaget. Det gir gode referanser som er viktig i det videre arbeidet. Også blir det spennende å møte Sverige. Det pleier å være tette kamper. Men vi går selvfølgelig for seier, sier en glad Kolbotn-keeper.

Lyn - Kolbotn 0-1 (0-1)
Kringsjå kunstgress
Toppserien, 19.serierunde

Mål: 0-1 Jessica King (7.)

Kolbotn (3-5-2) Aurora Mikalsen – My Haugland (Ingrid Rokke Elvebakken fra 74.), Ina Gausdal (K), Anja Rasmussen - Tanja Myrseth, Tone Bettina Pirisi (Sigrid Heien Hansen fra 59.), Kristin Holmen, Tonje Pedersen, Marit Bratberg Lund - Jessica King (Julie Hoff Klæboe fra 69.), Eline Hegg

Benken: Hildegunn Sævik, Sigrid Heien Hansen, Maren Hauge Johansen, Mariken Kleppe, Ingrid Rokke Elvebakken, Julie Hoff Klæboe

Se høydepunktene: