Nyhetssaker

Årets mest prestisjefulle kamp

Hvem vinner?

I kveld spilles årets mest prestisjefulle kamp på Sofiemyr. Kolbotns A-lag møter et stjernespekket sponsorlag bestående av høyt profilerte spillere.
Med det er rammene satt, og det er to forventningsfulle lag som entrer stadion til kampstart kl.18.

Aktive på overgangsmarkedet
Paal Gundersen i Bolig & Eiendomsutvikling har vært meget aktiv på overgangsmarkedet, og har hentet inn store forsterkninger foran kveldens oppgjør - vel vitende om tøff motstand. Gundersen har virkelig gjort store scoop på markedet og har til og med sett utenfor landets grenser, hvor han har hentet inn Johan Nordén for å heve mannskapet, i håp om at Nordén vil tilføre svensk Zlatan-magi med sin erfaring fra Malmø FF. Johan Nordén jobber forøvrig også hos Handelsbanken på Kolbotn. Profilerte Solveig Gulbrandsen er satt til å lede kveldens Kolbotn-motstander.

Kolbotn på sin side har litt rusk i mannskapet, og stiller trolig ikke med full tropp i kveldens kamp. Allikevel er det en god og konkurransedyktig gjeng som stiller til start, og som ønsker å gi sponsorlaget en leksjon i god fotball. 

Usikkert spill
Representanter fra Norsk Tipping oppgir kvelds kamp som et særdeles usikker spill, men har hjemmelaget Kolbotn som en knapp favoritt.
H 2.30    X 3.55    B 2.75

Disse er representert og stiller i kveldens lagoppstillingen.
Handelsbanken
Revisorgruppen
OBOS
Semway
USBL
Installatøren Oslo AS
Expon
Glomar Eiendom
Ski Bygg
Atlet Fysio
Bolig & Eiendomsutvikling