Nyhetssaker

Solid seier i sponsorkampen

Men det la ingen demper på stemningen

Torsdag i forrige uke var sponsorer og samarbeidspartnere invitert til en hyggelig seanse med Kolbotns A-lag. Først ble de utfordret til å møte jentene til kamp, før man deretter var samlet til hyggelig samvær med tilhørende middag i sentrum av Kolbotn.

På banen var det to spillesugne lag som på hver sin side ønsket å vise styrke og kvalitet. Rammen rundt var like god som på toppnivå, med speakertjeneste, flomlys og dommertrio. Kampen startet jevnt - muligens for å gi sponsorlaget trua på et godt resultat. Men det gikk ikke lang tid før Kolbotn skrudde opp dampen, anført av en het Julie Hoff Klæboe. Klæboe hadde på få minutter sikret seg og laget ekte hattrick, og lot seg ikke stoppe med det. Det var tydelig at den fysiske kapasiteten hos sponsorlaget ikke var som i gamledager, og det er nok ventet at de ulike samarbeidspartnerne vil tillate trening i arbeidstiden frem mot neste år. Sponsorlaget skal være glad for at de hadde Håkon Mæland fra Revisorgruppen i mål, som tydelig ikke ønsket underskuddet for stort med flere gode inngripener. Kolbotn vant til slutt 9-0, og spilte til tider veldig god fotball.

Etter at kampuniformen var lagt til side var det på tide å freshe seg opp og ta turen ned til Tårnhuset i sentrum. Her ventet middag - noe som tydelig var etterlengtet for flere av de fremmøtte. Praten satt løst og det var god stemning kvelden igjennom. 

Kolbotn takker for kamper, og takker samtidig alle for deltakelsen i denne sponsorkampen.