Nyhetssaker

Vi besøkte Langhus' jentelag

Et superivrig og fokusert lag med tiåringer.

Tirsdag var fire av Kolbotns A-lagsspillere på besøk hos Langhus' jenter 10år. Etter å ha gjennomført egen trening kastet jentene seg i bilen for å gjennomføre trening med regionens kommende storspillere i Follohallen. Og det var en lydig og fokusert Langhus-gjeng som tok i mot våre storspillere.

Ina Gausdal, Tonje Pedersen, Eline Hegg og Anja Rasmussen hadde satt sammen en veldig fin økt for de snaut 20 Langhus-jentene, hvor de hadde fokus på ballkontroll før de deretter gjennomførte øvelser med fokus på 1v1-ferdigheter. Det var tydelig at jentene hadde god oppfølging i det daglige, da de viste prov på gode ferdigheter. Det lover godt for jentefotballen i regionen.

Økta ble avsluttet med smålagsspill, hvor lagene var delt opp i fire smålag som rullerte og møtte hverandre på de to oppsatte banene.

For Kolbotns del var det stas å komme ut og møte og avholde trening for jentene. Vi takker for at vi fikk komme, og for å bli tatt godt i mot av Langhus' trenerteam og spillergruppe. Vi håper på gjentakelse! Forsett med godt fokus og godt samhold i treningshverdagen, så blir dette veldig så bra.