Nyhetssaker

Før søndagens hjemmekamp

Begge lag trenger seier for å henge med på hver sin front. (Foto: Støtt norsk kvinnefotball).

En lengre kamppause er ved veis ende, og det er igjen klart for Toppserien. Sofiemyr stadion står klar til å ta i mot Grand Bodø til sesongens nest siste hjemmekamp.

Grand Bodø ligger desidert sist på tabellen med kun fire poeng, åtte poeng opp til Lyn på kvalifiseringsplass. Skal Grand i det hele tatt ha mulighet til å klatre er de først avhengig av seier mot Kolbotn, men også hjelp av andre på veien. Teoretisk er det mulig, men realistisk sett blir det vanskelig. Uansett betyr det at Grand Bodø går til søndagens kamp med kvesset klør, klar for å gjøre sin del av jobben.

Kolbotn ligger før helgens kamp på 5.plass, fire poeng bak Sandviken som innehar bronseplass. Skal Kolbotn ha mulighet til å kjempe hele veien inn for edelt metall, er også de avhengig av tre poeng i denne kampen. Med andre ord ligger det en veldig spennende kamp foran oss, med to lag som både ønsker og trenger tre poeng.

I forrige oppgjør mellom lagene vant Kolbotn 2-1 i Nordlandshallen, etter scoringer av Julie Hoff Klæboe og Ina Gausdal.

Søndagens kamp har start kl.17.00.