Nyhetssaker

Gleder seg til nok en kamp

Sesongen er ikke slutt for alle, Marit Bratberg Lund og Aurora Mikalsen er på samling med U23 landslaget, mens Ina Gausdal og Nora Eide Lie er i Japan med A-landslaget. - Det er alltid morsomt å bli tatt ut på samling, men først og fremst gleder jeg meg til kamp, sier Marit.

Toppserien er over for i år, men for fire av Kolbotn-spillerne fortsetter sesongen en stund til. Aurora og Marit er i U23 troppen mot Sverige. - Sverige er en bra motstander, så det blir en spennende kamp, sier Marit. Hun er veldig fornøyd med sesongen hun og Kolbotn har hatt i år, særlig i og med at stort sett de samme spillerne kjempet i motsatt ende av tabellen i fjor. - Vi er en veldig fin gruppe, og neste sesong kan bli veldig bra, avslutter hun fra U23 samlingen.

Samtidig har Ina og Nora landet i Japan, og trener Knut Slatleim er veldig fornøyd med å ha fire spillere på samling. - Det er veldig fortjent at Ina og Nora får vise seg fram igjen for A-landslaget. De har levert en veldig god sesong for oss i Kolbotn og fortjener denne muligheten, sier Slatleim og fortsetter: Uttakene viser at vi som klubb lykkes i hjelpe spillerne med å finne de målene de setter seg.