Nyhetssaker

Kolbotn vs. Trondheims-Ørn

Lørdagens oppgjør på Sofiemyr stadion får en helt spesiell ramme. Vår partner og sponsor USBL bidrar med et helt spesielt opplegg, og kampen blir direktesendt på NRK 1.

Kolbotn har fått en flott start på årets sesong. Dessverre så fikk vi vår kamp mot Vålerenga i helgen utsatt på grunn av mye regn på lørdag. Men vi håper en lengre treningsperiode frem til denne kampen har gjort godt og ikke minst fått restituert de mindre problemene vi har hatt i troppen.

Vi får vi besøk av Trondheims-Ørn som er og en gammel kjenning. Laget har som Kolbotn vært lenge i toppen av norsk kvinnefotball. Trondheims-Ørn gjør som Kolbotn og satser på egenutviklede spillere, og har mange spennende talenter på laget. De har hatt en litt ujevn start på sesongen og tapte 2 – 0 mot Avaldsnes i den forrige runde. Men Trondheims-Ørn er et godt lag som normalt er å regne med på den øvre halvdelen av tabellen, så vi forventer en tett og tøff kamp.

For Kolbotns yngre lag:

Kolbotn Toppfotball med vår partner og sponsor USBL, har sammen laget en intern konkurranse:            

 

Naboklubbene 

Kolbotn Toppfotball har til denne kampen også invitert yngre lag fra alle våre naboklubber. Vi håper derfor på at det kommer ekstra mange tilskuere i dag slik at vi skaper en god gammeldags feststemning omkring kampen.

Takk for dere stiller opp og heier på Kolbotn, jentene våre setter stor pris på det.

Ha en riktig god kamp!