Nyhetssaker

Kolbotn vs. Vålerenga - Ons. 11.5 kl. 18:45

Endelig etter en utsettelse, er vi klare for duellen mellom fjorårets Kolbotn trenere, Cecilie Berg Hansen og David Brocken, Kolbotn mot Vålerenga.

Duellen hele fotball Norge snakker om, prestisjen og kampen i kampen, hvem trekker det lengste strået av de to tidligere kollegaene i Kolbotn!

Vålerenga og David har fått en tøff start. Gode lag i de første serierundene og litt stang ut har gitt lite poeng. Som sist i 1 – 1 kampen mot Sandviken hvor motstanderen utliknet sent i kampen og også fikk et billig tildelt straffespark. Men Vålerenga har en stor og god tropp med flere kjente fjes og spillere fra Kolbotn som Camilla Ose, Camilla Christensen og Ellen Wang, så resultatene vil nok komme. Men vi håper jo det skjer først fra neste serierunde. 

Kolbotn har hatt strålende åpning. Den siste kampen i helgen mot Trondheims-Ørn var ikke spillemessig det beste vi har prestert men en solid defensiv og en vilje til å vinne også jevne kamper ga utslag, 1 – 0 og tre poeng. Vi håper selvsagt at laget fortsetter den gode innledningen på sesongen.

Kampen går på Sofiemyr stadion, kampstart ons. 11. mai kl. 18.45, kommer Klanen tro?