Nyhetssaker

Sesongens første tap kom mot Vålerenga

Det ble tap mot Vålerenga i dagens utsatte kamp. Det var lite som stemte og publikum fikk dessverre servert en meget dårlig Toppseriekamp.

Ofte er det vanskelig å sette ord på prestasjoner men i dag så er vel det rette ordet skuffelse. Og de som nok er mest skuffet er jentene selv. I dag stemte sært lite av det vi vet laget kan. En del skyldes nok en spesielt ujevn og dårlig bane men det er dessverre ikke hele forklaringen.

Kampen åpnet brukbart for Kolbotn som tidlig tok tak i kampen, dog uten å skape annet enn noen halvsjanser. Men utover i omgangen sank laget ned på det samme nivået som Vålerenga og det var aldeles ikke bra. Vålerenga hadde vel den største sjansen i omgangen på en kontring med skuddforsøket fra spiss vinkel gikk utenfor målet til Aurora Mikaelsen.

2.omg. begynte også bra og vi trodde at Kolbotn nå skulle feste grep på Vålerenga. De gjorde vi også men igjen var prestasjonene fremover på banen veldig dårlig. De store sjansene uteble selv med et overtak i banespillet. Men så etter en 2 – 3 dårlige klareringer skjedde det som ofte skjer, motstander scorer. Johanne Fridlund plukker opp nedfallsfrukten, vender opp og banker ballen opp i hjørnet fra neten 20 m, en vakker scoring av Vålerenga spilleren. Det ble også kampens eneste mål selv om Kolbotn trykket på for å få sin redusering mot slutten uten å lykkes. 

Kolbotn har hatt 2 svake kamper og står igjen med 3 poeng. Ut fra prestasjonene er ikke det en dårlig uttelling selv om de fleste på stadion i dag nok ville satt pengene på at dette var en typisk 0 - 0 kamp. Dårlige pasninger og personlige feilpreget laget samtidig som samhandlingen ikke stemte offensivt. 

Det er ikke annet å gjøre enn å rette opp ermene jenter, det kommer nye kamper og nye poeng det skal kjempes om, så stå på!

Kampfakta:

Mål: 0-1 Johanne Fridlund (75.)

Kolbotn: Aurora Watten Mikalsen - Cecilie Liane, Ina Gausdal, Maja Maria Staubo Nordahl, Ingrid Rokke Elvebakken - Rachael Axon, Solveig Gulbrandsen, Karina Sævik - Fanny Andersson, Andrea Thun (Tonje Pedersen, 72.), Juliette Kemppi.