Nyhetssaker

Tap mot Sandviken

Det ble ingen stor opplevelse for våre fotballjenter på fotballens nasjonaldag 16.mai.

Kolbotn gikk på sitt andre strake tap mot Sandviken.  Det var ingen stor kamp i Bergen og for å være ærlig var det vel ingen av lagene som egentlig fortjente alle poengene. Typisk nok var det et selvmål som forærte hjemmelaget de 3 poengene.

En viss spenning var det knyttet til om Kolbotn kunne reise seg fra kampen mot Vålerengen. Men kampen ble på mange måter lik den forrige. Kolbotn styrte og stelte det meste men skapte ingen store sjanser. Motstanderen konsentrerte seg mest om å forsvare seg. Balltempoet ble for dårlig og dermed ble det en enkel jobb å forsvare seg.

Sandviken klarte heller ikke å etablere noe eget spill og dypt i banen og konsentrerte seg på sin defensive organisering, om det var meningen er vanskelig å si, men det var i alle fall resultatet.

Kolbotn må opp flere hakk i intensitet. Spillet blir for omstendelig med for dårlig balltempo. Laget velger støttepasninger i stedet for å orientere seg fremover i banen. Laget mangler rytme i det offensive spillet. Oppspill og løp stemmer dårlig og dermed sliter laget med å skape de store sjansene. Vi savner også at noen hever seg og tar tak i situasjonen. Jevnt over var det veldig beskjedent det som ble vist.

Neste kamp er søndag hjemme mot Medkila og vi forventer nesten at laget hever seg fra det som er prestert i de siste kampene. Laget har vist hva de kan prestere tidligere i år så det gjelder å ta frem det samme

Kampfakta:

Sandviken – Kolbotn 1 – 0 (1 – 0)

Aurora Watten Mikaelsen – Cecilie Liane, Ina Gausdal, Maja Nordahl, Ingrid Elvebakken – Rachel Axon, Tonje Pedersen, Karina Sævik – Andrea Thun, Fanny Anderson (61: Solveig Gulbrandsen), Juliett Kemppi