Nyhetssaker

Seier mot Medkila

Da var vi tilbake igjen - seier mot Medkila - 2 – 0, som var for lite ut fra det vi skapte av sjanser, men hvem bryr seg om det, poengene var viktigst i dag.

Det var godt å se at jentene var tilbake igjen på et nivå som vi kjenner dem. Greit at spillet ikke alltid stemte men banen på Sofiemyr gir heller ikke spillerne mye ro med ballen. Spesielt slet vi litt i 1.omg. men ikke mer enn at vi skapte flere bra muligheter gjennom hele omgangen. Etter 26 min. fikk Kolbotn frispark fra siden som Cecilie Liane slo presist inn foran mål hvor Rachels Axon forlenget ballbanen i mål. Vi noterte flere muligheter bl.a. hadde Karina en ball i tverrliggeren, men 1 - 0 stod seg til pause.

Etter hvilen fremstod Kolbotn som et meget skjerpet lag. Større intensitet og større trykk ga Medkila store problemer. Kolbotn hadde full kontroll og skapte mye. At vi ikke score både en, to og tre ganger i løpet av omgangen var nesten utrolig. Men det gikk til det 85 min. før en flott pasning fra Karina Sævik, som tråklet igjennom forsvaret og fant Juliette Kemmpi alene foran mål som scoret sikkert og dermed 2 – 0.

Før det var vi både alene med keeper, hadde skudd i stanga og skudd for et helt åpent mål og flere andre gode muligheter, uten at de ville seg. Medkila viste at de ikke er ufarlige på kontringer så kampen var ikke «ferdig spilt» før Kolbotn gikk opp til 2 – 0. Medkila har scoret i de fleste kampene og flere ganger mot lag som LSK, 2 mål, og Røa hele 3 mål på bortebane.

Nå gjenstår en vanskelig Cup kamp borte mot ØHIL ons.25.5 og en bortekamp 29.5 mot Røa, før Kolbotn kan se frem imot liten en pause i serieprogrammet. Selv om hele 6 spillere skal på landslagsoppdrag vil en liten Kolbotn tropp vil ha godt av en periode uten kamper, ikke minst for å få de skadde spillerne våre tilbake igjen.

Gratulerer med seier!

Kampfakta:

Må: 1-0 Rachel Axon (26), 2-0 Julie Kemmpi (86)

Kolbotn: Siiri Valimaa – Cecilie Liane, Ina Gausdal, Maja Staubo, Ingrid Elvebakken –Solveig Gulbrandsen, Rachel Axon, Karian Sævik - Fanny Anderson, Tonje Pedersen (87 Linn Huseby), Juliette Kemmpi