Nyhetssaker

Tøff bortekamp mot Røa

Lørdag 28, mai skal vi møte Røa på Røa kunstgress, en tøff kamp for jentene våre. Kampen starter kl. 15:00, her fra fjorårets oppgjør (Foto: ØB)

Kampene mot Røa har de siste årene vært lokalkamper med mye presisje og nerve. Det blir nok ikke noe annerledes i morgendagens kamp. I fjor spilte lagene uavgjort 1 – 1 på Røa mens Røa vant 2-1 Sofiemyr. Jevnt blir det nok også i år. Men vi vil gjerne revansjere tapet sist og vi ser frem imot denne kampen.

Røas har hatt en tøffere start enn Kolbotn men viste sist med 3 – 4 mot Avaldsnes borte i forrige serierunde at laget har potensiale til å slå alle lag i Toppserien. Lager har hatt skadeproblemer men spillere som Synne Hansen er nå tilbake igjen og gjør at laget nærmer seg fullt mannskap.

Kolbotn reiste seg med en bra prestasjon mot Medkila og viste at laget også kan skape mange sjanser mot ØHIL i onsdagens 2. runde kamp i NM. Bare uttelling manglet i den kampen. Vi har fortsatt noen skadeproblemer som rammer en liten spilletropp men forhåpentlig vil de fleste av jentene kunne stille med friske ben til denne kampen.

Våre langtidsskadde Ane og Jenny er snart å se på banen igjen. Men kommende landslagspause i Toppserien vil nok være kjærkommen etter en tøff mai med mangekamper for laget.

Vi sees på Røa kunstgress, lør. kl.15:00.