Nyhetssaker

Solid seriestart i ungdomsfotballen

Seriespillet i ungdomsfotballen er godt i gang. Redaksjonen har tatt en titt på hvordan Kolbotn-lagene i ungdomsfotballen har gjort det så langt – og det er ikke dårlig!

J2003 herjer

Kolbotn J2003 spiller kamper med tellende resultater for første gang i år, og det er imponerende å se hva Kolbotn-jentene har utrettet så langt. I første divisjon er Kolbotn ubeseiret på sju kamper og leder dermed serien suverent. Men ikke nok med det. Kolbotn har også to lag i andre divisjon som begge leder sine serier! Man kan derfor slå fast at Kolbotn 2003 både har imponerende toppnivå og bredde!

J13 1. div avd 3

J2002/2001 på andre tross poengtap

J2002 og 2001 er slått sammen i Kolbotn, og gruppen stiller flere lag i seriesystemet. I første divisjon har Kolbotn hatt noen tilsynelatende unødvendige poengtap mot lag langt nede på tabellen, og søndagens toppkamp mot ØHIL endte med seier til Bærumsjentene. Etter ni kamper må derfor Kolbotn nøye seg med andreplass på tabellen. Det er imidlertid mange kamper igjen, og Kolbotn har ingen grunn til å gi opp seier i serien.

I J15 2. divisjon ligger Kolbotn på en flott andreplass, mens i J14 9’er ligger Kolbotn på femteplass etter nesten halvspilt serie.

J15 1. div avd 1

Juniorlaget er suverene så langt

Juniorlaget til Kolbotn toger videre i etter hvert kjent stil. I serien er laget suverene etter å ha vunnet alle de ni spilte kampene. Juniorene er også videre i Telenor cup NM J19, og det blir spennende å se om Kolbotn kan forbedre fjorårets plassering i NM.

Også i 2. divisjon J19 er Kolbotn ubeseiret og leder dermed serien suverent!

Junior 1. divisjon