Nyhetssaker

Toppkamp mot Stabæk

Lørdag 11/6 kl. 15:00 spiller Kolbotn mot Stabæk hjemme på Sofiemyr (Foto: ØB)

Dette er en toppkamp som begge lag stekt ønsker å vinne. Både Kolbotn og Stabæk har hatt en god start på sesongen og befinner seg bland topp 4 lagene. Dette innbyrdes oppgjøret er derfor like viktig for begge lagene for å kunne henge med i toppen, sammen med LSK og Avaldsnes. 

Juni er tiden av året hvor belastningen og slitasjen på spillerne er størst. Stabæk sliter med flere skader i sin tropp noe de har gjort over en tid nå. Positivt for Bærumsklubben er at tidligere Kolbotnspiller Ingvild Isaksen endelig er tilbake på banen, Vi gleder oss til et gjensyn med den gamle helten på Sofiemyr, desverre i feil drakt!

Kolbotn sliter også med en del skader. Det seneste er at vår keeper Aurora Mikaelsen har fått en skade i ankelen under landslagsopphold for U23 landslaget men er under behandling for den. Tidligere har vi fått beskjeden at Marit Bratberg Lund har fått et tretthetsbrudd i leggen.  Dette merkes i en liten spillertropp. På den positive siden er at Jenny Norem nå er meldt skadefri og nær retur på banen og Ane Sund Walsøe har begynt å røre ballen igjen etter sin korsbåndskade.

Vi håper Kolbotn fortsetter sin positive trend fra de siste kampene og vi forventer en tett og spennende kamp mot en sterk motstander i godværet på Sofiemyr.


Kolbotn - Stabæk, Sofiemyr stadion, kl. 15:00.