Nyhetssaker

Seier i toppkampen

Kolbotn spilte en meget god kamp mot Stabæk i toppoppgjøret på Sofiemyr og tok en fortjent seier. Dermed tetter det seg til i toppen av tabellen. (Foto: ØB)

Kolbotn startet meget bra og presset Stabæk høyt. Etter en corner fra Cecilie Liane redder Stabæk Ina Gausdals heading på streken. Etter en ny corner får Kolbotn nok en bra sjanse men Kolbotn spillerne får ikke satt beinet på ballen og Stabæk avklarer.

Etter 25 min. kombinerer Kolbotn spillerne fint. Karina Sævik spiller vegg med Juliett Kemmpi og helt fri gjør hun ingen feil og scorer sikkert, en vakker scoring. Etter målet har Kolbotn kanskje sin beste periode i kampen. Laget presser Stabæk og får to store sjanser begge ved Juliette Kemppi, men det vil seg ikke for Kolbotn spissen. Stabæk produsere også sine sjanser uten å få de helt store mulighetene.

Første omgangen i denne kampen er en av våre beste i år. Vi stresser Stabæk høyt i banen og skaper gode muligheter og er solide defensivt.

Stabæk gjør endringer og bytter i pausen. Inn kommer tidligere Kolbotn spiller Ingvild Isaksen som spiller en god kamp for Bærums laget. Stabæk overtar mye av banespillet i omgangen og er nære ved en redusering helt i starten av omgangen, men Kolbotn slipper med skrekken. Kolbotn viser at vi er farlig på kontringer og skaper flere muligheter utover i omgangen uten å lykkes med den siste pasningen. Tross et Stabæk press mot slutten av kampen ender det hele med Kolbotn seier 1 - 0.

Alt i alt var dette en jevn kamp. Men Kolbotn skapte de fleste store sjansene og sett med våre øyne vinner en fortjent seier. Laget virket tente og klare for denne kampen fra start av og stresset Stabæk høyt i banen.

Det nedlegges en meget solid defensiv jobb av hele laget i denne kampen. Bortsett fra noen dårlige klareringer så spiller vi en nesten feilfri defensiv kamp. Gjennom vår gode defensiv slipper vi ikke til Stabæk mange sjanser. Offensivt er vi er ujevne men skaper sjanser til å score både 2 og 3 mål. Mange gode på Kolbotn laget i dag men vi vil fremheve hele laget i dag, en meget god kamp!.

Gratulerer med nok en seier i en toppkamp. Det blir en spennende fortsettelse på serien fremover.

Kampfakta:

Mål: 1-0 Karina Sævik (25).

Kolbotn: Siiri Välimaa - Cecilie B. Liane, Ina Gausdal, Maja Maria Staubo Nordahl, Ingrid Rokke Elvebakken - Rachael Axon, Solveig Gulbrandsen, Karina Sævik - Andrea Thun, Juliette Kemppi (70.: Tonje Pedersen), Fanny Andersson.

Ubenyttede reserver Kolbotn: Jenny Norem, Camilla Huseby, Linn Huseby, Tone Bettina Pirisi.