Nyhetssaker

Alle lag videre i OBOS cup

Det er hektisk aktivitet i Kolbotn for tiden. I mellom alle seriekampene har alle de fire Kolbotn-lagene som er med i OBOS cup, gått videre. Imponerende!

J13-laget møtte hard motstand i form av Oppegård, men jentene med de hvite draktene dro i land en relativt sikker seier. 3-1 endte kampen på Sofiemyr kunstgress.

J14-laget måtte til den andre siden av Oslo for å spille sin kamp i andre rund av OBOS cup. Toppseriekollega Røa var motstander – en klubb der seniorlaget tradisjonelt er bedre enn lagene i yngres avdeling. Kolbotn tok imidlertid Røa på alvor og var klare for innsats helt fra start. Kolbotn var hakket bedre kampen i gjennom og kontrollerte inn til seier 2-0.  

Samme dag var J15-gjengen i aksjon. Spenningen før kampen var stor – noen dager før hadde motstander ØHIL sendt Kolbotn av banen med tap i serien. Denne gangen var det imidlertid ingen tvil om hvor skapet skulle stå. Kolbotn dominerte kampen fullstendig og ØHIL fikk nesten ikke låne ballen. Til slutt sto det 4-0 til Kolbotn, og mange undret seg nok over hvordan Kolbotn kunne tape mot ØHIL bare noen dager før.

Juniorlaget er også videre i OBOS cup, selv uten å ha svettet en eneste dråpe. Motstander Skeid møtte nemlig aldri opp, og dermed er det offisielle resultatet 3-0 til Kolbotn.

Neste runde i OBOS cup spilles i september.