Nyhetssaker

Seier mot Urædd

Kolbotn tok en oppskriftsmessig seier mot Urædd i Porsgrunn, men det tok tid før maskineriet kom i gang (Foto ØB).

Urædd var friske i den første delen av kampen. Kolbotn forsøkte å spille men var svake i mottakene når ballen ble spilt opp bakfra. Urædd virket mer direkte i spillet og litt tur at skuddet som smalt i tverrliggeren bak Siiri Välimaa i Kolbotn buret ikke gikk inn. Urædd fortsatt å true Kolbotn på kontringene sine etter fine brudd på Kolbotns oppspill. Nok et farlig skudd gikk i stanga og ut bak Siiri tidlig i omgangen. 

Kolbotn festet grepet mer og mer utover i omgangen. Etter 38 min fikk Kolbotn corner som etter litt frem og tilbake, havnet hos Rahel Axon. Hun headet sikkert over Urædd keepere og i mål. Dermed en litt heldig Kolbotn ledelse ved pause, 1 - 0, ut fra at Urædd sine gode muligheter. Desverre for Urædd ble også lagets hærfører Nora Eide Lie skadet og måtte ut. 

Men i 2.omg tok Kolbotn skikkelig grep. Allerede etter 48 min. var det klart for 2 - 0. Nok en døball med Cecilie Liane som servitør og en sikker Ina Gausdal headet ballen i Urædd målet. Derfra og ut var det bare Kolbotn. Vi skapte mange sjanser men en slurvet i avslutningene. I det 67 min. tar Solveig Gulrandsen med seg ballen inn i feltet og blir felt. Straffe til Kolbton og utvisning for Urædd. Rachel tok ansvar og scoret sikkert på straffen, sin 2. scoring for dagen. 3 - 0 ble sluttresultatet og 3.plass på tabellen.

Litt sløv start i dag og slurvete i siste tredjedel som det heter, men vi scorer 3 mål og vinner borte. Positivt å se Jenny Norem på banen igjen etter nesten et år ute, og Linn Huseby som den andre unge spilleren som trener Cecilie Berg Hansen slapp innpå. Igjen holder vi nullen så gratulerer med seier, dette må vi være meget godt fornøyd med.

Kampfakta:

Mål: 0-1 Rachael Axon (38.), 0-2 Ina Gausdal (48.), Rachael Axon (67 str.)

Kolbotn: Siiri Välimaa - Cecilie Liane, Maja Maria Staubo Nordahl, Ingrid Rokke Elvebakken  - Rachael Axon, Solveig Gulbrandsen (Camilla Huseby 70), Karina Sævik, Tonje Pedersen (Jenny Norem 80), Fanny Andersson, Juliette Kemppi.

Innbyttere: Jenny Norem, Camilla Huseby, Linn Huseby, Tone Bettina Pirisi.