Nyhetssaker

Kamp mot Arna-Bjørnar

Da er vi gjennomført den første halvdelen av Toppserien. Kolbotn jentene har levert varene og ligger før den siste halvdelen på en meget sterk 3. plass. Laget har prestert jevnt og godt, og spesielt mot topplagene har laget vist sitt potensiale.(Foto ØB)

Første kamp på den andre halvdelen er mot Arna-Bjørnar, et lag som også har prestert bedre enn det ekspertene hadde trodd. Arna-Bjørnar har som Kolbotn mange unge spillere og er i ferd med å etablere et nytt lag etter større utskiftninger blant de etablerte spillerne.  Kampen i Bergen i våres endt med 2 – 1 seier til Kolbotn etter en ganske jevnspilt kamp. Og vi forventer også en tett og tøff match i returkampen. Laget ligger på en solid 5 plass i serien.

Vi har hatt en god treningsuke og fra Kolbotn leieren kan vi melde om fremgang på alle våre skadede spillere. Det kommer godt med foran en meget tøff uke med 3 kamper på 7 dager. Søndag 26. er det kamp mot Arna-Bjørnar, onsdag er det NM kamp mot Klepp og lørdag møter vi LSK i en tøff bortekamp i LSK hallen.

Det er ikke forventet større endringer i startoppstillingen til denne kampen. Spesielt defensivt har laget vært meget solide i år. Av spillere som har vært ute ser det ut vil Andrea Thun igjen være tilgjengelig for kamp igjen. Det er foreløpig litt mer usikkert Aurora Mikalsen mens Ane Sund Walsøe nå er med i ballspill igjen og viser god fremgang. Marit Bratberg Lund fortsatt er ute og vil bruke sommeren for å være klar igjen til kamp etter sommer pausen.

Kolbotn – Arna-Bjørnar på Sofiemyr, søndag 26.6 søn. 14:00.