Nyhetssaker

Kolbotn tok sin 5. strake seier

Kolbotn hadde besøk av Arna-Bjørnar på Sofiemyr søndag og tok sin 5. strake seier i Toppserien, en meget sterkprestasjon av kubben. (Foto: ØB)

Det var ventet tøff motstand fra Arna-Bjørnar og det fikk vi også. Kolbotn virket ikke helt klare til match i den første omgangen, hvor feilpasninger og dårlige kombinasjoner preget den offensive delen. Men vi har individualistene. Karina Sævik får godt treff på et skudd fra 20 m. og Arna-Bjørnar keeperen får slått til corner. På den påfølgende corneren lander ballen på hodet til Rachcel Axon som header mot mål hvor Juliette Kemmpi står og får pirket ballen i mål.

Utover i omgangen skapte begge lagene sjanser. Bortelaget hadde sine muligheter men et godt Kolbotn forsvar hadde for det meste kontroll innen egen 16 m. På sin side skapte også Kolbotn muligheter. Ved et par anledninger ble Arna-Bjørnar reddet av en god og offensiv keeper som klarerte som bakerste spiller på gode Kolbotn gjennomspill. Men det ble ikke flere mål i 1.omgang

Etter hvilen gikk Kolbotn rett i angrep, men maktet ikke å sette ballen i bortemålet. Utover i omgangen hadde både Kolbotn og Arna-Bjørnar sine muligheter uten å utnytte dem. En god Siiri Velimæ stoppet det meste og en gang dog ved hjelp av Ina Gausdal på streken som sammen med stopperkollega Maja Nordahl og resten av forsvaret igjen var gode i for Kolbotn.

Men det gikk helt til det 90 min. før vi fikk ny scoring. På overtid kontret hjemmelaget inn 2-0 ved hjelp av to innbyttere. Jenny Norem viste seg frem i sin andre kamp etter sitt lange skadeavbrekk, og serverte Thun alene foran mål. Thun takket lagvenninnen ved å sette inn Kolbotns andre for dagen.

Alt i alt en ikke altfor god prestasjon av hjemmelaget i dag. Vi var tidvis upresise og slet med å holde på ballen høyt i banene når oppspillene kom. Enkle feil gjorde at Arna-Bjørnar kunne starte kontringer som de er god til. Men igjen er vi bunnsolide i forsvarsarbeidet. Kolbotns beste spiller for dagen, Siri Välimaa, var en gigant mellom stengene og virket meget sikker.

Bare 5 innslupne mål på 12 kamper har laget som nok er rekord for klubben i Toppserien (uten at vi har sjekket akkurat det). Dermed så beholder laget sin 3. plass på tabellen foran neste kamp som er mot borte mot LSK.

Gratulerer med 3 poeng jenter!

 

Kampfakt: Kolbotn - Arna-Bjørnar 2-0 (1-0)

Mål: 1-0 Juliette Kemppi (19), 2-0 Andrea Thun (90+1)

Kolbotn: Siiri Välimaa - Cecilie Liane, Maja Maria Staubo Nordahl, Ingrid Rokke Elvebakken - Rachael Axon, Solveig Gulbrandsen, Karina Sævik, Tonje Pedersen (Andrea Thun, 56), Fanny Andersson (Jenny Norem, 73) - Juliette Kemppi

Ubenyttede innbyttere; Aurora Mikalsen, Camilla Huseby, Linn Huseby, Tone Betina Pirisi,