Nyhetssaker

Kolbotn har 2 jubilanter

Kolbotn har ikke bare en men to jubilanter denne uken! De vi snakker om har begge et stort antall Toppseriekamper for Kolbotn noe som vi ønsker å markere foran hjemmepublikumet. Det skjer i den siste kampen før ferien mot Røa 9.juli på Sofiemyr. (Foto: ØB)

Ina Gausdal er årets kaptein og er i sin 5 sesong i Kolbotn, Østfold jenta har nå passert 100 kamper og er bedre enn noen gang i sin karriere. Hun startet si karriere  Sarpsborg FK og var innom Grei før hun kom til Kolbotn. Ina har representert Norge i aldersbestemte landslag og har en sterk posijon og er en sterkt respektert midtstopper i Toppserien.

Cecilie Liane har siden 2010 når hun debuterte for Kolbon, rukket hele 150 kamper. Cecci har som Ina vært fast inventar i de aldersbestemte årsklassene. Før hun kom til Kolbotn hadde hun debutert med A-lagsfotball i Amazone.

Kanskje herrene i NFF som vurderer spillere for A-landslaget burde ta turen litt oftere til Sofiemyr for å se hvilke fantastiske spillere vi har i klubben.

Kolbotn er stolt av å være representert av to så flotte og lojale spillere. Begge er store forbilder for de yngre spillerne i klubben. Gratulerer så mye til begge to, tusen takk for innsatsen og til bidraget i Kolbotn.