Nyhetssaker

Tøff bortekamp mot LSK

Kolbotn avslutter en tøff uke med kamp borte mot LSK. Laget har vist at ingen oppgave er for stor for oss i år. Vi ser frem til kampen selv om det har vært en ulik oppkjøring til kampen for lagene. Vi er sikre på at jentene levere en god prestasjon, så teller vi opp etter 90 min.(Foto; ØB)

NM kampen og ekstraomganger onsdag var en kraftanstrengelse for laget. LSK hadde fordelen med spillefri i og med at deres NM kamp mot Molde er utsatt (se egen omtale om det lengre ned i artikkelen.)

Kolbotn har hatt Arna-Bjørnar og Klepp i tøffe kamper søndag og onsdag. Dette er den 3. kampen på 7 dager. Men laget er innstilt på å vise at vi kan flyte på en medgangsbølgen som vil fosse helt inn i LSK hallen.

Etter NM kampen onsdag er det fridag for jentene torsdag og en lett restitusjonsøkt på fredag før kampen på lørdag. Det er ikke meldt om større problemer men jentene må bruke tiden godt og kjenne etter før vi kan konkludere med status. Forhåpentlg vil de mindre problemene vi sliter med være i orden lørdag slik at vi kan stille best mulig lag mot seriefavorittene.

Som det er fremkommet i det siste oppfattes ikke dagens ordning med oppsett i de tidlige NM rundene som rettferdig. Det oppfattes at det er en forfordeling av enkelte av de beste lagene og med rette. Sammenlikning av motstanden or enkelte lag de siste årene viser også dette. Serieforeningen og NFF må gjøre en bedre jobb med dette slik at klubbene blir behandlet likt. Det er ikke tilfellet slik det blir praktisert nå. Kolbotn Toppfotball forventer at dette forholdet kommer i orden kommende år.