Nyhetssaker

Tap mot LSK

Da kom "smellen" for jentene våre. Det var en forferdelig dårlig start med 0 – 2 etter 5 min, Etter hvert ble det ganske stygge sifre som først stoppet på 0 - 5. Men det skal sies at vi møtte et meget godt LSK lag.(Foto: ØB)

Dessverre starte vi kampen med noen svake presentasjoner. Det utnyttet LSK som det topplaget de er, og ledet plutselig 2 – 0 etter 5 min. Det satte liksom agendaen for denne kampen. Selv om vi i perioder hevet oss utover i kampen så var det LSKs kamp. De produserte sjanser på løpende bånd og vi var tidvis heldige som unngikk flere baklengst. Vi skapte vel en stor sjanse i 1.omg. Solveig Gulbrandsen får en stor mulighet alene på 12 m. men en svak avslutning, og 2 – 0 var derfor pauseresultatet.

I 2.omg. så vi etter hvert hva onsdagens kraftanstrengelse har kostet. Mot et annet lag enn LSK ville vi kanskje ha sluppet unna med det men LSK er så gode at de utnyttet det til fulle. Kvikkere i beina og raskere pasningsspill og dermed ble det 5 – 0 til slutt etter noen til dels vakre LSK scoringer Vi konstaterer at LSK var best og lar det blir med det.

Dette var en kamp som vi ikke lærte oss annet enn det vi egentlig visste på forhånd. 3 kamper på 7 dager hvor en kamp til og med er 120 min. er vanskelig å gjennomføre på dette nivået. Det ble mer og mer klart utover i kampen. Så la oss glemme den fortest mulig og fokusere på det som kommer.

Vi gratulerer LSK med en god match. Vi får samles på Sofiemyr og få kampene ut av kroppen i en normal treningsuke igjen før vi møter Røa og deretter tar en velfortjent ferie. Men dere ga alt jenter, hevet dere tross en tung start og holdt lenge. Takk for innsatsen hele denne uken hvor mye har gått bra, ikke glem det !

Kampfakta:

LSK - Kobotn 5-0 (2-0)

Sted: LSK-hallen

Tilskuertall: 249

Kolbotn: Siri Välimaa - Cecilie Liane, Ina Gausdal, Maja Maria Staubo Nordahl, Ingrid Rokke Elvebakken - Rachael Louise Axon (Linn Huseby, 84), Solveig Gulbrandsen (Tonje Pedersen, 80), Karina Sævik - Andrea Segtnan Thun, Fanny Andersson (Jenny Norem, 71) - Juliette Mikaela Kemppi

Ubenyttede innbyttere: Aurora Watten Mikaelsen, Camilla Huseby, Tone Bettina Perisi