Nyhetssaker

Siste kamp før ferien

Da er vi kommet frem til den siste kampen før ferien. Vi er allerede godt over halvveis i serien. Lørdagens motstander er Røa og kampene har de siste årene vært jevne og tette. kamper, så også vårens oppgjør som Kolbotn vant 2-1. Kampen spilles på Sofiemyr stadion, lørdag 9, juli, kl. 15:00. (Foto: ØB)

Røa har etter en noe famlende start tatt grep og vunnet de 4 siste i serien. De har også avansert til 4. runde i NM etter seieren mot Urædd, 5 strake altså. Det er med andre ord en kamp mot et av formlagene i Toppserien.

Kolbotn holder 3. plassen tross tapet mot LSK.  Det er etter dene kmpen spilt 14 kamper og 8 gjenstår. Vi da hatt Arne-Bjørnar, LSK og Røa i den andre halvdelen av serien, alle tøffe motstandere. Et godt resultat her betyr mye for utgangspunktet vårt i høst.

Det er meldt om noe smårusk i troppen bl.a. må Aurora ta det litt pent disse ukene, men er med i trening og med i troppen til kampen. Ane og Marit er fortsatt ute men begge har god pregresjon og trolig klare når ferien er avviklet og oppkjøringen starter.

Vi håper vi ser flest mulig av dere på stadion lør. kl. 15:00 for en spennede fotballkamp!