Nyhetssaker

Røa ble for sterke

Kolbotn fikk som ventet hard motstand av Røa. En scoring i hver omgang ga 0 – 2 tap for Kolbotn. Det var kanskje ikke den avslutningen vi ønsket oss før ferien men laget har prestert bra gjennom en lang og tøff vårsesong, så vi ser frem i mot høstsesongen.

Oppgjørene mot Røa er alltid jevne og intense. Det var også dette oppgjøret. Kolbotn gikk rett i strupen på motstanderen fra avspark og burde ha tatt ledelsen på flere muligheter de første 10 min. Men en redning på streken var det nærmeste Kolbotn kom scoring.

Da gikk det som det ofte gjør, motstanderen går i angrep og scorer. Kolbotn sliter med å klarere etter corner, og tidligere Kolbotn spiller Nora Byom-Nilsen setter ballen i mål uten særlig imponerende spill i Kolbotn forsvaret.

Kolbotn skapte flere sjanser i 1.omg. men slet med å omsette dem til tellende resultater. Røa scoret på den store sjansen de hadde så 1 – 0 til Røa var pauseresultatet.

Kolbotn startet 2.omg. som de begynte 1.omg. Flere Kolbotn muligheter uten scoring. Så blir et langt oppspill blir forfulgt av Andre Frøshaug, begge stopperne til Kolbotn er på rett side men misforstår hverandre og Frøshaug kommer alene, runder Kolbotn keeper Siiri Valimaa og setter 2 – 0. Kolbotn fortsetter å produsere sjanser. Spesielt Fanny Andersson hadde flere muligheter i dag men vi er ikke skarpe nok foran mål og setter ikke sjansene vi får. Det må vi om vi skal ta poeng i slike kamper.

Dermed taper vi kampen 2 – 0, en jevn kamp vi nok burde ha klart minst et poeng. Men etter en periode uten noen baklengs så har det kommet noen bakover i de siste kampene og enkelte burde vi nok unngått.

Etter tap for LSK og Røa i de 2 siste kampene er kampen om medaljene vid åpen. Vi tar en velfortjent ferie og deretter en god oppkjøringsperiode for å komme sterkere igjen. Det gjenstår 8 kamper i høst som starter med kamp 21. august mot Medkila. Men før det NM kamp mot Stabæk 13. august, så det blir en spennende høst.

Kolbotn Toppfotball ønsker alle en god ferie og i sees til høsten!

Kampfakta:

Kolbotn – Røa  0 – 2 (0 – 1)

Tilskuertall: 210

Kolbotn: Siri Välimaa - Cecilie Liane, Ina Gausdal, Maja Maria Staubo Nordahl, Ingrid Rokke Elvebakken - Rachael Louise Axon, Solveig Gulbrandsen, Karina Sævik - Andrea Segtnan Thun (Jenny Norem, 67), Fanny Andersson - Juliette Mikaela Kemppi (Tonje Pedersen, 64)

Ubenyttede innbyttere: Aurora Watten Mikaelsen, Camilla Huseby, Linn Huseby, Tone Bettina Perisi