Nyhetssaker

Søndag begynner Norway cup

Norway cup 2015 var som en drøm for Kolbotn-supportere med hele tre finaleseiere. Det skal godt gjøres å gjenta den prestasjonen, men Kolbotn stiller nær sagt som vanlig med gode lag i nesten alle jenteklassene.

 

J2008 og J2006 er med på nyvinningen

3v3 er årets nyvinning under Norway cup. To årganger i Kolbotn skal være med, og jentene i 2008 og 2006 får allerede nå sjansen til å ta del i stemningen på Ekeberg under Norway cup. Alle kampene i 3v3 turneringen spilles helt i slutten av Norway cup-uka. Her kan man se kampoppsettet i 3v3 cupen.

 

J2004 med to lag

J2004 er en sterk årgang i Kolbotn, og tolvåringene har meldt på to lag i årets utgave av Norway cup. Ekstra morsom blir nok kampen mot skotske Bayside som går onsdag 3. august. Jentene skal som vanlig spille sjuer og det er ikke sluttspill i denne klassen. Her kan man se kampoppsettet til 2004-jentene.

 

2003 med ambisjoner

Kolbotn 2003 er en årgang med imponerende bredde i stallen. I Arvika cup stilte jentene med to jevne lag. Likevel tapte det ene laget knepent i finalen mot Gjelleråsen mens det andre laget ble slått ut i semifinalen. I Norway cup stiller Kolbotn med to lag i klasse P (Jenter 13 år 7er), og dette laget er så godt at det er grunn til å tro at de kan komme langt i årets utgave av Norway cup. Her kan man se kampoppsettet til 2003-jentene.

 

2002-årgangen går for ny seier

2002-jentene sørget for en av fjorårets tre Norway cup-titler i fjor har ambisjoner om å gjenta i år – denne gang på stor bane. Kolbotn har fått noen solide forsterkninger siden i fjor og laget er nok enda bedre enn laget som vant i fjor. Her kan man se kampoppsettet til 2002-jentene.

2002 har også meldt på et lag i 7er. Det er mange gode fotballspillere også på dette laget, og det blir spennende å se hvor langt disse jentene kan komme når de aller beste jentene spiller på 11er-laget. Her kan man se kampoppsettet til 7er-laget til 2002.

 

Juniorlaget stiller i to klasser

Kolbotn har en svært stor juniorstall og stiller med lag i to klasser under Norway cup. Mange av disse jentene var med på å vinne Norway cup i fjor og de vet derfor hva som kreves for å gå helt til topps i en av verdens største fotballturneringer.

Her kan du se kampoppsettet til Kolbotn i J19.

Her kan man se kampoppsettet til Kolbotn i J17.

Håndball er hands

Kolbotn er også representert i klasse W (jenter 7er 17/18/19 år). Dette er imidlertid et håndballag som har meldt seg på Norway cup for å lade opp til håndballsesongen!