Nyhetssaker

Kolbotn klarte det igjen!

Kolbotn klarte det igjen. J2003 sørget for seier i verdens største fotballturnering!

Det var imidlertid ikke så mye som tydet på Kolbotn seier i starten av kampen. Motstander Hamna var friskest, raskest og mest nøyaktige, og etter bare fem minutter tok tromsøværingene ledelsen. Kolbotn fikk imidlertid ikke panikk, og sakte men sikkert kjempet de hvite seg inn i kampen igjen. Etter 15 minutter kom den forløsende scoringen; Mia Tuft Andersen var på riktig sted til riktig tid og satte enkelt en retur fra keeper i mål. 1-1, og nervene så ut til å roe seg.

Dominerte mer og mer

Scoringen så ut til å gi Kolbotn selvtillit, og jentene i hvitt tok mer og mer over banespillet. Det var derfor rett og rimelig at Una Lykke Alfredsen kjempet inn ledermålet noen minutter senere. Kolbotn fikk etter hvert til sitt velkjente kombinasjonsspill langs bakken, og Hamna ble løpende mer og mer i mellom kvikke Kolbotn-jenter. Det var imidlertid en dødball som skulle gi Kolbotn deres tredje mål da Selma Bakken bredsidet ballen i mål fra kort hold.

Drømmetreff

I andre omgang var det etter hvert bare snakk om hvor stor seieren skulle bli. Kolbotn hadde god kontroll bakover på banen og var farlig frampå flere ganger før Hermine Sæther økte ledelsen til 4-1 på en suser av et frispark. Like etter kom kampens høydepunkt. Guro Møller fikk ballen midt på Hamnas banehalvde, driblet en motspiller før hun klinket ballen i krysset fra 25 meter. En fantastisk scoring! Møller var god i hele kampen og ble fullt fortjent kåret til banens beste spiller.

Fem minutter før slutt fikk Emma Nicoline Larsen æren av å fastsette sluttresultatet til 6-1 foran hundrevis av Kolbotn-supportere. Dermed klarte Kolbotn kunststykket å vinne Norway cup J13 7'er to år på rad!