Nyhetssaker

Mer å glede seg til!

Kolbotn to juniorlag i Norway cup har gjort det bra. J17-laget røk ut i semifinalen, men Kolbotn J19 er klare for finale! Kolbotn-supportere har mye å se fram til – også G14-laget til Kolbotn er i finalen!

Surt tap

Kolbotn J19 møtte Bønes i semifinalen. Kampen ble aldri velspilt og bar preg av mange slitne jenter. Bønes gikk opp i ledelsen i begynnelsen av andre omgang, men Kolbotn ga aldri opp. Fem minutter før slutt kom utlikningen, og de slitne jentene måtte spille ytterligere 10 minutter. Ekstraomgangene ble målløse, og semifinalen måtte derfor avgjøres med straffesparkkonkurranse. Den mestret Bønes best og vant tilslutt 5-4. Litt surt – Kolbotn var slett ikke noe dårligere enn Bønes.

J19 med god kontroll

Djerv 1919 var motstander i semifinalen for Kolbotn J19. Kolbotn var favoritter på forhånd, men det var først etter pause at den forløsende scoringen kom. Tone Bettina Pirisi sørget for å roe ned Kolbotn-nervene, og resten av kampen styrte Kolbotn inn til en kontrollert seier 1-0. Seieren betyr at jentefotballen i Kolbotn kan ta sitt andre gull i Norway cup 2016. Men først må LSK slås – og det er en tøff motstander. Finalen går lørdag kl 17.30.

Oppvarming med sambafotball

Det er sambafotball i vente når Kolbotn møter Pequeninos Do Jockey i finalen i G14. Da tenker vi ikke først og fremst på Kolbotns brasilianske motstander – Kolbotn G14 har imponert voldsomt så langt i turneringen. Finalen begynner kl 11.30.